FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unde a început COLAPSUL la Dinamo » Florin Prunea: „După anunțul lui Negoiță ne-am dus în cap”

Florin Prunea alături de Ionuț Negoiță în cadrul unei conferințe de presă
Florin Prunea alături de Ionuț Negoiță în cadrul unei conferințe de presă

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 21:26

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a dezvăluit momentul care a dus la prăbușirea „câinilor” din acest sezon, în opinia sa.

„Într-un moment bun al echipei, Negoiță a spus că dă clubul pe un leu. Era înainte de un meci împotriva Craiovei, la Drobeta-Turnu Severin. După anunțul acela ne-am dus în cap. Am fost prezent în acea conferința. 

Vă spun sincer, în drum spre Rin îi spuneam lui Dănciulescu: «Face anunțul că reia finanțarea la echipă și nu ne mai prinde nimeni!». Am intrat, ne-a transmis ce avea să anunțe. Am încercat să-l conving să nu spună asta 30 de minute, dar n-am reușit”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.

VIDEO Conferinta de presă a lui Ionuț Negoiță în care a anunțat că vinde Dinamo pe 1 leu:

Florin Prunea: „Unii au așteptat să se întâmple o nenorocire”

De asemenea, oficialul dinamoviștilor își învinovățeste propria conducere pentru modul în care a acționat în cazul șomajului tehnic.

 „Unii au așteptat să se întâmple o nenorocire ca să îi bage în șomaj tehnic pe angajați. N-a vorbit nimeni cu jucătorii, li s-a transmis doar o notificare pe WhatsApp”, a mai spus Prunea.

Florin Prunea despre...

  • ...contractul său cu Dinamo: „Se termină pe 16 iunie. Va fi greu să continuăm după aceea. Nu am reușit tot ceea ce mi-am propus”
  • ...transferul lui Nistor la Craiova: „Banii de pe Nistor (n.r. 275.000 de euro) s-au dus ca și cum n-ar fi existat. Cu el pe teren, am fi terminat mult mai sus”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Ionuț Negoiță: „«Nevoiță» cerșește pomană! A căpușat Dinamo! E o abjecție”

Ionel Dănciulescu vinde tot! Renunță la trofee pentru ca Dinamo să supraviețuiască: „Trebuie să salvăm ce putem salva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2020, 10:36
Postat de hhannibal pe 16 Aprilie 2020, 23:46

Dintre toate nenorocirile pe care le-au facut, tu ai ales "ruptul picioarelor"!:))) Pe ce lume traiesti ma!?:)))

Da, nu sunt Hanibal, si pt mine conteaza mai mult ca, multi tineri au avut suferit 6 luni, poate chiar s-au lasat de fotbal....decat un titlu, sau o retroradare...Dar fiecare vede ce vrea in viata....fotbalul e un sport..tu ce inteleig prin sport..niste cifre ? Cate titluri, cate retroradari, cate victorii...sau ..dar degeaba iti explic...Sarbatori Fericite.

polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2020, 10:32
Postat de demolarii pe 17 Aprilie 2020, 01:52

Tot o dati ca Poli a suferit din cauza lui Dinamo. Dar cand , Poli a fost singurul club din R S Romania , a cărui conducător a fost prins cand incerca sa mituiasca un meci? La Oradea, în divizia B? Tot Lucescu a fost de vina? Sau cand se cântau ode lui M Iancu pe stadion? Sa fim seriosi.....de atunci Poli nu a mai existat, daca a-ti ramasi blocați....sau poate ca nu mai e 1988, ci 2020....

Clar s-au facut greseli...dar daca tu imi arati o inregistrare, in care galeria i canta ode lui Iancu....

polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2020, 10:30
Postat de hhannibal pe 16 Aprilie 2020, 23:47

Nenorocire a fost ca v-a retrogradat Lucescu dupa ce i-ati batut "marea" echipa la Timisoara, nu "ruptul picioarelor"...

Daca pentru voi, conteaza mai mult o retroradare decaat....niste nenorociri facut unor tineri....Poli a retrogradat si a promovat de multe ori...dar tinerii aia nu au mai jucat niciodata..si nu vorbesc acum de acele accidente inevtibile, care se intampla in orice sport de contact....acuma, fiecare cu scara lui de valaori,,,

Vezi toate comentariile (14)
Comentează