FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Neagoe rupe tăcerea: „Denunț unilateral contractul cu U Cluj!” » Cât îl costă pe „Geană” mutarea la Craiova

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca CS Universității Craiova. „Geană” anunță în exclusivitate pentru GSP.ro că va denunța unilateral contractul cu U Cluj.
Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca CS Universității Craiova. „Geană” anunță în exclusivitate pentru GSP.ro că va denunța unilateral contractul cu U Cluj.

Articol de - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 19:23 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 22:33

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca CS Universității Craiova. „Geană” anunță în exclusivitate pentru GSP.ro că va denunța unilateral contractul cu U Cluj. 

UPDATE, ora 22:30. Reacția lui U Cluj

Oficialii lui U Cluj au reacționat după materialul din GSP: „Neagoe nu are niciun salariu restant la U. E cu banii la zi. Neînțelegerile provin din faptul că U (la fel ca multe alte echipe) plătește salariile pe data de 25 pentru luna precedentă”.

Știrea inițială

E sigur: Neagoe pleacă de la U Cluj! Antrenorul va denunța unilateral contractul cu ardelenii, pentru că nu e legat de nicio clauză. Conform regulamentului, în acest scenariu, el va trebui să înapoieze clubului jumătate din suma câștigată din salarii. 

A doua mutare a iernii la FCSB: „Băiatul a semnat până la vară”
FCSB
A doua mutare a iernii la FCSB: „Băiatul a semnat până la vară”

Cum se eliberează Eugen Neagoe de U Cluj

Cum Neagoe e de 4 luni la U Cluj și are un salariu în valoare de 8.000€/lună, dar n-a fost plătit în două dintre cele 4 luni, tehnicianul va trebui să returneze jumătate din 16.000 de euro, banii pe care i-a primit de la U, adică 8.000€. 

De asemenea, Neagoe renunță și la cele două salarii restante.

Astfel, se va elibera și va putea semna cu CSU Craiova.

Eugen Neagoe: „Denunț unilateral contractul cu U Cluj”

Le trimit notificare de denunțare unilaterală a contractului, dacă nu au vrut pe cale amiabilă. 

Am vorbit cu suporterii lui U Cluj. Le mulțumesc, au fost admirabili, vor rămâne întotdeauna speciali pentru mine. Băieții cu care am vorbit dintre liderii galeriei au insistat să rămân, dar au înțeles până la urmă și mi-au urat succes. U Cluj va rămâne mereu o echipă specială pentru mine, pentru sufletul meu și sper să aibă în continuare rezultate foarte bune”, a declarat Neagoe pentru GSP.ro, care are și o recomandare de antrenor pentru U:

„Din punctul meu de vedere, fără să dau sfaturi, cred că Sabău ar fi cea mai bună alegere pentru U Cluj, am văzut numele lui menționat în media, alte informații n-am. A făcut istorie la U Cluj, la națională, e foarte valoros și merită să fie antrenorul lui U Cluj, m-aș bucura pentru el”.

Eugen Neagoe va lucra din nou în Bănie

Neagoe, doljean, are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp, în 2005, apoi, în perioada 2010 - 2011, a fost „secundul” lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe CSU le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019). Nu are niciun trofeu în palmares ca antrenor.

Ca jucător, a avut două „mandate” la Universitatea Craiova, unul între 1986 și 1993, al doilea în anii 1999-2000.

VIDEO. Răzvan Burleanu, laude pentru Mihai Rotaru: „E ceva total diferit”

Dezvăluiri incredibile despre obiceiul unui patron milionar din Liga 1: „Era degradant!” + „Noi, jucătorii, făceam chetă și plăteam”

Se mai face transferul dorit de FCSB? Care este situația negocierilor purtate de Becali: „Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gojgaru
gojgaru  •  24 Decembrie 2022, 22:51

Caracter de oltean ,punct .

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Decembrie 2022, 21:27

Poate se duce si ANAF-ul peste club pentru ca trebuie sa ia impozit pe salariul lui Neagoe pe 4 luni nu pe 1 luna! Sau isi dau banii pe sub tejghea antrenorii si clubul?----mai vin cu o propunere daca nu Vrea Sabau....Mircea Rednic, Andone sau Cornel Dinu ...care si prin videoconferinta poate sa ii bata pe antrenorii de acum ! ! ! Haide U !!!

realsteaua
realsteaua  •  24 Decembrie 2022, 21:16
Postat de romulus57 pe 24 Decembrie 2022, 20:13

Nu cred ca este vorba de Codul Muncii, cred este vorba de vreun regulament al FRF.

Cred că ai dreptate pentru că și jucătorii au convenții, nu contract de muncă. Și se mai vaită că-și bat patronii joc de ei. Să le fie de bine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează