FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se mai face transferul dorit de FCSB? Care este situația negocierilor purtate de Becali: „Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 10:11 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 10:29

Gigi Becali și Valeriu Iftime căzuseră de acord cu privire la transferul fundașului Kevin Boli (30 de ani) la FCSB. Dar mutarea încă nu s-a parafat.

Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că-l dorește pe stoperul francez, în timp ce finanțatorul de la Botoșani ar spune „da" mutării din cauza salariului mare pe care îl are fostul campion cu CFR, adică 7.000 de euro. 

Gabi Balint se gândește să antreneze din nou: „Acolo mi-aș dori. Se face și stadion nou”
ANTRENOR
Gabi Balint se gândește să antreneze din nou: „Acolo mi-aș dori. Se face și stadion nou”

Iftime așteaptă însă semnale din partea impresarului lui Boli și încă speră ca transferul să se facă iarna asta:

„Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB pe băiat". Și Boli a avut o reacție surprinzătoare după meciul pierdut cu FCSB: „Dacă mă întorc din vacanță la București? Nu, la Botoșani. FCSB? Doar ce ați scris voi, eu nu știu nimic”, a spus fundașul camerunez, născut în Franța.

Kevin Boli e cotat la 450.000 de euro pe Transfermarkt. În acest sezon, fundașul înalt de 1.86 m. a bifat 12 apariții în tricoul Botoșaniului, oferind o pasă de gol. 

Kevin Boli, revitalizat la FC Botoșani

Pentru că nu a mai găsit în vară vreun contract cu bani mulți, Boli a acceptat până la urmă să meargă la FC Botoșani, un club care nu achită salarii mari, dar care e specializat în repornirea unor cariere blocate. 

Pe Kevin, botoșănenii l-au transformat într-un timp-record dintr-un fotbalist refuzat într-unul dorit de forțele campionatului. Și CFR s-a interesat de achiziționarea lui Boli înainte ca Becali să-l sune pe Iftime. A fost de ajuns ca francezul să joace în trei meciuri pentru FC Botoșani pentru ca Petrescu și Gigi Becali să-l considere din nou un fundaș bun.

VIDEO Ce spune Kevin Boli despre o posibilă plecare la FCSB

Citește și: 

Ce salt! Unde era FCSB în urmă cu 3 luni și unde se află acum: „Obiectiv îndeplinit”

„Am încercat o afacere împreună cu Becali” » Dan Șucu, cu cărțile pe masă despre relația cu patronul FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  24 Decembrie 2022, 16:42

Daca tot exista atata iubire intre aceste doua cluburi, Iftimie ar trebui sa-i dea clubul pipereanului, poate asa, cu doua echipe, ar putea si el sa castige campionatul pentru ca se apropie cu pasi repezi al optulea an consecutiv in care nu vede titlul in ciuda faptului ca a cumparat cei mai buni jucatori din tara !!

VanBasten
VanBasten  •  24 Decembrie 2022, 13:08
Postat de johny2003 pe 24 Decembrie 2022, 12:55

Da! Si daca mai e si Acualizat, s-ar putea sa ninga si de Anul Nou!

Chestia faina e ca, daca se va realiza transferul, ZcsB va avea in lot doi negri plus Meme Stoica. Si de aici ***-esc multe scenarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  24 Decembrie 2022, 12:55
Postat de VanBasten pe 24 Decembrie 2022, 10:39

Articolul asta este un fel de "Mai ninge de Craciun?!"

Da! Si daca mai e si Acualizat, s-ar putea sa ninga si de Anul Nou!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează