FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO EXCLUSIV Fotbalistul de la Astra care l-a uimit pe Eugen Neagoe: „E o plăcere să îl privești”

Eugen Neagoe (53 de ani) e încrezător în șansele Astrei de a prinde un loc de play-off. Antrenorul giurgiuvenilor spune că atmosfera din lot este una specială.
Eugen Neagoe (53 de ani) e încrezător în șansele Astrei de a prinde un loc de play-off. Antrenorul giurgiuvenilor spune că atmosfera din lot este una specială.

Articol de - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 16:11 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 16:28

Eugen Neagoe (53 de ani) e încrezător în șansele Astrei de a prinde un loc de play-off. Antrenorul giurgiuvenilor spune că atmosfera din lot este una specială și laudă atitudinea lui Constantin Budescu (31 de ani).

Eugen Neagoe nu a pierdut vreun meci pe banca Astrei. A luat echipa de pe ultimul loc și a dus-o la doar 4 puncte de play-off. Antrenorul giurgiuvenilor a sunat deja reunirea și e mulțumit de reacția jucătorilor în aceste vremuri complicate. Neagoe și-a prezentat planurile într-un interviu acordat Gazetei. 

Eugen Neagoe pregătește reluarea Ligii 1

- O vacanță scurtă. V-ați mai întâlnit cu o asemenea situație? 
- Fiind jucător saa antrenor în România, niciodată nu a fost așa scurtă vacanța în perioada de iarnă. Este ceva inedit, prima dată în istoria fotbalului nostru când se întâmplă ca returul să înceapă în luna ianuarie. Asta este, trebuie să ne conformăm, să ne pregătim pentru ce urmează. Nu avem de ales. Jucătorii au înțeles, s-au prezentat la reunire și au venit destul de bine montați. Nu am avut nicio problemă, chiar a fost o plăcere să îi privesc la antrenament. Știm că vine anul nou, vor avea două zile libere. 

VIDEO. Eugen Neagoe, detalii din interiorul clubului Astra

- Vă ajută și vremea, temperatura a fost excelentă. 
- Da, a fost o vreme sueprbă, de primăvară. Am făcut două antrenamente bune. Miercuri vom avea unul mai greu, iar după-amiază vor fi liberi. 

- Astra s-a transformat sub comanda dumnevoastră. Ce îi lipsea echipei? 
- Probabil rezultatele. Acum au venit, nu am pierdut și vreau să rămânem neînvinși. Ne așteaptă un început greu de an. Nu am înțeles niciodată aceste programări. Jucăm pe 15, iar pe 18 ianuarie avem al doilea joc. În schimb, adversarii noștri joacă pe 12. Ei au 6 zile între primul și al doilea, la noi sunt doar 3 în care putem recupera jucătorii. Asta e situația. Trebuie să ne conformăm. 

Eugen Neagoe vrea ca Budescu să rămână la Giurgiu

- Vor exista mutări în această iarnă? Care este situația lui Budescu?
- De plecat nu vor pleca jucători. Vor mai veni cu siguranță cel puțin 3. Așa vor sta lucrurile, vom fi mai puternici în 2021. Pe Budescu l-ați văzut cum se antrenează, este o plăcere când vine la antrenamente. Este sub contract cu Astra, a avut un final de tur foarte bun, sunt convins că ne va ajuta foarte mult. Sunt doar speculații (n.r. plecarea la FCSB). Eu mă bucur că se vorbește foarte mult despre jucătorii Astrei. Asta înseamnă cu sunt valoroși. Mă bucură. De asta am și acceptat să vin la Astra, știam că sub nicio formă lotul nu era conform cu realitatea din clasament. Am avut încredere mare în lotul de jucători. Am în continuare și voi avea. 

- Cum vi se pare FCSB, prima adversară din 2021? 
- Are ștaif de campioană. Cred că au avut multe meciuri în care au etalat un fotbal bun. Au jucători foarte talentați, chiar dacă sunt tineri. Asta nu înseamnă că vom merge în prima etapă și nu vom încerca să ne facem jocul și să câștigăm. E de ajuns că l-au luat pe Risto Radunovic. Un jucător important pentru noi. Am înțeles situația, era de 3 ani jumătate aici, a fost decizia lui, a primit o ofertă bună pentru el. Mă bucur.

- Play-off-ul e un obiectiv îndrăzneț? 
- Totdeauna trebuie să ne dorim să fim între primele 6. Astra a fost mereu acolo. Aș fi ipocrit să spun că nu îmi doresc să fiu în play-off. Suntem departe momentan, trebuie să ne gândim la startul acestui retur, să acumulăm puncte, apoi vom vedea.

Citește și alte știri despre Astra: 

Astra a anunțat prețul lui Budescu, după apariția interesului lui Gigi Becali: „Pe banii ăștia pleacă fără acordul nostru. Îi va crește cota lui Man”

Astra l-a transferat pe urmașul lui Radunovic! Cine este muntenegreanul care va ajunge sub comanda lui Eugen Neagoe

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  31 Decembrie 2020, 02:02

acolo ramane

Vezi toate comentariile (1)
Comentează