FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - TIMIȘOARA 1-0

Eugen Trică, nervos după ce FC U Craiova a câștigat derby-ul cu ASU Poli: „Nu vreau să mai văd așa ceva”

Eugen Trică FOTO Captură LookSport+
Eugen Trică FOTO Captură LookSport+

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 16:14 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 16:33

FC U Craiova 1948 a învins-o la limită pe ASU Poli Timișoara, scor 1-0, în etapa secundă a play-off-ului din Liga 2, și a obținut prima victorie pe noul „Oblemenco”, dar Eugen Trică (44 de ani) nu a fost mulțumit de jocul echipei sale din prima repriză. 

Craiova a evoluat slab în prima repriză, dar a fost salvată de William Baeten, care a marcat singurul gol al meciului. Belgianul a avut o execuție magistrală din afara careului, care s-a oprit în vinclul porții apărate de Otto Hindrich. Astfel, FC U Craiova a obținut prima victorie pe noul stadion „Ion Oblemenco”. Trupa antrenată de Eugen Trică nu mai câștigase un meci în Liga 2 pe teren propriu de pe 24 noiembrie 2020, 1-0 cu Metaloglobus.

Eugen Trică: „Am jucat cu frâna de mână trasă”

„În prima repriză am jucat slab și în a doua ne-am revenit. Nu vreau să mai văd niciodată așa ceva la echipa mea. Am vorbit și acum cu ei în vestiar și nu mai vreau să se întâmple ca un joc să se desfășoare ca în prima repriză. Ca model, trebuie să ia jocul din a doua repriză. Fotbalul de azi se joacă în viteză. În prima repriză am jucat cu frâna de mână trasă. 

Exact cum spuneam, toate echipele luptă. Fiecare jucător luptă pentru fiecare metru de teren. A doua repriză am avut ocazii bune, am schimbat ritmul și asta vreau să văd din primul minut”, a declarat Eugen Trică la LookSport+.

VIDEO. Cum a fost prins Eugen Trică de către Iuliu Mureșan, cu o seară înaintea meciului cu AS Roma

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Reacția lui Gigi Becali la derapajele lui Victor Pițurcă: „Ce a făcut? Nu mai vreau scandal!”

Mesajul PCH după ce Gigi Mulțescu a spus că se gândește să plece: „Mulțumim pentru tot! Presiunea a fost prea mare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kyil
kyil  •  10 Aprilie 2021, 18:22

Lasa trica. Important e ca am invins. Victoriile aduc victorii. Sa facem schimb de ligi cu minamo ,asta e tot ce mi doresc.

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Aprilie 2021, 17:46

Felicitări Craiova ! Sunteţi fantastici . Capul pe umeri si luptaţi pină în ultina etapă.

vomitat
vomitat  •  10 Aprilie 2021, 16:58

cand echipa joaca cu frina de mina trasa, e si vina antrenorului. Cu napoli, mergeau fara nici o frina. Da na...are timp si trica sa regleze frinele..numai sa nu dureze prea mult.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează