FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul PCH după ce Gigi Mulțescu a spus că se gândește să plece: „Mulțumim pentru tot! Presiunea a fost prea mare”

Peluza Cătălin Hîldan a postat pe Facebook un mesaj în care îi mulțumea lui Gigi Mulțescu +42   FOTO
Peluza Cătălin Hîldan a postat pe Facebook un mesaj în care îi mulțumea lui Gigi Mulțescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 14:20 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 15:10

Situația pe banca tehnică a lui Dinamo este tot mai complicată, iar fanii-acționari au emis un comunicat enigmatic.

După ce Gigi Mulțescu a declarat la finalul meciului cu Academica Clinceni că se gândește să plece, iar team managerul Mario Nicolae a spus că șefii lui Dinamo sunt azi într-o ședință la Săfitca, Peluza Cătălin Hîldan a postat pe Facebook un mesaj în care îi mulțumește antrenorului pentru munca depusă.

Mai mult, suporterii au spus că vor continua să facă eforturi pentru a strânge bani pentru club.

Peluza Cătălin Hîldan: „Mulțumim, Gheorghe Mulțescu!”

Mulțumim, Gheorghe Mulțescu!
Mulțumiti seniorilor noștri!
Rezistăm dacă vrem să existăm!

Priviți toți oamenii aceștia prinși în hora pustiiri lui Dinamo! Priviți ferocitatea cu care lovesc în tot ce mișcă, fără ca măcar să mai discearnă, atacă suporterii în putere cu aceeași furie cu care atacă și legendele. Din păcate, sunt chiar dinamoviști care atacă alți dinamoviști în cel mai greu, în cel mai grav moment al existenței clubului! 

A devenit deja o normalitate ca în presă să apară atacuri la adresa DDB și a lui Dinamo, chiar în zi de meci! Aceste atacuri s-au intensificat în ultima vreme și e de neînțeles cum oameni conectați la Dinamo, într-o formă sau alta, care ar trebui să fie interesați de funcționarea normală a clubului, furnizează muniție împotriva acestuia și a acționarului DDB, singura entitate care păstrează Dinamo în viață. 

Ieri, înlănțuiți cu jurnaliști de casă, ca într-o horă a pustiirii, l-au făcut praf pe nea Gigi, “că nu mai aude, că nu mai vede, că nu mai are vlagă să strige la jucători și că doarme pe bancă, la Cluj l-a trezit Cătălin, fiul său.” Lucrurile astea l-au distrus pe Senior: “Am fost atacat în ziare, am fost făcut în toate felurile și nu am fost obișnuit în toată cariera mea. Am acceptat să preiau echipa în această situație și poate m-am supra evaluat”. 

Mulțumiti seniorilor noștri!

De la starea asta a pornit Mulțescu în meciul cu Clinceni! Din păcate, suportul de care avea nevoie din partea jucătorilor n-a venit, dimpotrivă, cele 3 gouri încasate l-au făcut să cedeze. “Mă simt inutil, nu mai am putere să continuu, mă pun la dispoziția conducerii”.  Conducerea știți cine este, un alt Senior, la fel de vechi în club. Constantin Eftimescu, președintele CA, este la Dinamo din 70, doar Mister a venit mai devreme. 

Îi mulțumim domnului Eftimescu pentru modul admirabil în care rezistă și îi dorim în continuare putere, DDB îi este alături! 

Iar domului Gigi Mulțescu, legenda noastră, îi prezentăm acum scuze, domnia sa era în club când a demisionat Gane, Dinamo avea nevoie de expertiza lui, suporterii îl cereau insistent pentru a redresa corabia, iar noi eram, brusc, în postura de a numi antrenor, tot suporteri și noi, vă dați seama!? Intenția a fost de la început să aducem președinte executiv și director tehnic, iar profesioniștii să-și fi făcut treaba, însă incertitudinea de la club și lipsa banilor i-au făcut pe toți cei ofertați să refuze. Mulțumim pentru tot, Gheorghe Mulțescu! Presiunea a fost prea mare și nu a fost în puterea noastră să vă protejăm mai mult! 

Suporteri, acționari, viață

Ne-am asumat salvarea clubului, adunăm și virăm constant sume importante în visteria lui Dinamo, însă păstrăm distanța față de zona de decizie. Ne-am implicat numai în cazuri în care nu avea cine să o facă, (păstrarea jucătorilor, înlăturarea spaniolilor, avocați pentru procese) iar mai departe am lăsat oameni de fotbal să se ocupe de activitatea clubului. În club există însă un sentiment de “sat fără câini”, apărut pe fondul unui vid de putere. Suporterii, acționarul DDB, ținem Dinamo pe linia de plutire, în timp ce oameni conectați încă la vechi metehne par să își plătească poliție sau chiar să submineze Dinamo și programul, din proprie inițiativă său ghidați. Se lovește în Gigi Mulțescu, în club, în DDB, pe surse sau asumat, se lovește în disperare! 

Însă DDB nu cedeazaă

Suntem obligați să furnizăm fonduri pentru club, asigurând un minimum de liniște, atât de necesară pentru a termina cu bine sezonul în curs! Dinamo trebuie să se bată pentru Cupă și pentru rămânerea în Liga 1! 

La finalul sezonului vom trage linie și vom lua, ÎMPREUNĂ, o decizie. Vom intra în organigrama clubului, în lipsa unui investitor dispus să vină la Dinamo!? Vom rămâne la distanță!? Suporterii, câinii, membrii programului DDB, voi veți decide! 

Suntem însă în asentimentul tuturor, credem, când spunem asta: orice decizie se va lua, nu vom lăsa Dinamo să moară! Vom fi mereu acolo unde este Dinamo, în Liga 1, a 12-a, pe Marte sau pe Lună. Dinamo va exista 

Pentru ca Dinamo să existe însă, trebuie să rezistăm  noi!  E obligatoriu să rămânem împreună și uniți! Umăr lângă umăr, ca și până acum, alături de Dinamo!  E singura modalitate prin care putem fi atenți doar la ce este în fața noastră și trebuie să înfruntăm, nu și la ce este în spate. Ne batem fără să ne uităm înapoi! Să rămânem tari, câinilor”

 Vom ajunge să facem și curățenie la club, poate! Vom ajunge să și construim, nu doar să reparăm ce au distrus alții!  Dinamo e viața noastră și nu ne vom da la o parte de la nimic! Lupătm în continuare pentru ce iubim! Împreună! Responsabili! Uniți!
- PCH

Bratu și Rednic pe lista fanilor lui Dinamo 

Dacă Gigi Mulțescu nu va continua, fanii lui Dinamo vor începe negocierile cu Florin Bratu. Totuși, aceștia nu renunță nici la pista Mircea Rednic, chiar dacă „Puriul” a refuzat inițial oferta.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru fani: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Un nou dinamovist luat la rost de galerie! Fani i-au dat bani de echipament, iar el a petrecut cu lăutari

Mulțescu, despre situația lui Nemec: „A fost o problemă de viață și de moarte”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
tataika
tataika  •  11 Aprilie 2021, 12:03

ddb ii multumeste lui Multescu, pe care militia l-a dat afara data trecută după 3 meciuri! Halal conștiință...

zorrozabal
zorrozabal  •  11 Aprilie 2021, 11:14

Rednic?!E depasit!

andrey.fcd
andrey.fcd  •  11 Aprilie 2021, 10:45
Postat de goggu.mecanicul pe 11 Aprilie 2021, 00:47

Sa-l mai aud eu pe vrunu ca vrea tineri in echipa, uitati tinerii ( care si-asa sunt lipsa de valoare) , sunt cu gandu doar la manele si petreceri ( cand situatia e una GROAZNICA, cu 9 etape ramase suntem pe un penultim loc in liga 1, loc retrogradabil). Nu tata, cei mai buni sunt jucatori straini mercenari, dar alesi pe valoare si care au jucat ( nu care au stat 20 de ani la azil) dar pt asta trebuie adus Rednic ca el are ochi.

Lasa ma si cu Rednic, tot il ridicam in slavi pe Rednic dar te intreb ce a facut in ultimii 5 ani notabil? Ok, a nimerit-o cu Gnohere si Mevlija, eventual poate cu Palic si Puljici in sezonul 2015-2016.... Dar in rest ce? In 2015-2016 dupa ce terminase sezonul regulat pe 2 cu un avantaj destul de bun, a reusit contraperformanta sa terminam pe 4, in ultima etapa batandu-ne astra lui sumudica cu aia beti, ca sarbatoreau titlul. Apoi a reusit sa piarda si cupa cu cfr in conditiile in care a avut 2-0.... Apoi in 2017 sau 2018 a reusit sa termine pe 9 in playout.... In 2009 cand avea un lot cu jucatori cu salarii si de 500 000 de euro pe sezon, jucatori precum Moti, Tamas, Lobont, Marius Niculae, Adrian Cristea, Torje, Ndoye.... a pierdut titlul dupa ce l-a batut brasov si arges cu 5-2.... In 2007 dupa ce a defilat in campionat l-a eliminat Lazio....ok, era Lazio.... Dar dupa vin suedezii de la Elfsborg si te elimina, si ce jucatori avea atunci Dinamo, vorba aia.... Cu rapid cu anderlecht conduci 2-0 si te intorc aia te bat 3-2....Tot respectul pt ce a facut Mircea Rednic in culorile lui Dinamo, mai ales ca jucator.... Dar ca antrenor este un antrenor rasuflat.... De la titlul din 2007 n-a mai facut nimic notabil. Fara Rednic la Dinamo

Vezi toate comentariile (18)
Comentează