FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mulțescu, despre situația lui Nemec: „A fost o problemă de viață și de moarte”

Adam Nemec nu a jucat în meciul cu Academica Clinceni +42   FOTO
Adam Nemec nu a jucat în meciul cu Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 10:47 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 11:55

Gigi Mulțescu (69 de ani) a vorbit în această dimineață, la o zi după 1-3 cu Academica Clinceni, despre cele mai importante subiecte de la Dinamo.

Antrenorul a dat detalii despre situația lui Adam Nemec, plecat chiar în ziua meciului de la club, a vorbit despre petrecerea dată de Ricardo Grigore cu ocazia zilei de naștere și despre viitorul său pe banca lui Dinamo.

Gigi Mulțescu: „Mingea e la Dinamo”

„Eu sunt la dispoziția clubului. Acum înclin să mă opresc. Sunt confuz după ce am trăit aseară. S-au adunat multe, e stres. Și încă o problemă de asta... Fanii au zis să rămân. Așa ceva nu am trăit niciodată! Nu am mai văzut să fie 3-0 în minutul 17! Aseară am trăit niște lucruri...

Aștept o decizie din partea clubului. Eu sunt la dispoziția clubului. O să avem o discuție. Sunt dispus la discuții, mingea e la Dinamo. Rednic e un antrenor de succes... Toți suntem vinovați! Înfrângerea asta a scos la iveală tot ce e mai rău. Trebuie ca Dinamo să concentreze pe Cupă, care mai poate salva sezonul”, a spus Mulțescu în această dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”
DINAMO
Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

Gigi Mulțescu: „La Nemec a fost ceva de viața și de moarte”

„În cazul lui Nemec e ceva obiectiv. Nu am OK-ul de la el ca spun mai multe. A spus clar că e o problemă de viața și de moarte. Da, în ziua meciului a aflat. Și eu tot atunci. Dar eu și clubul nu putem spune mai multe.

Cu Ricardo Grigore nu am vorbit după meci. Și dacă situația echipei era bună, nu se putea face așa ceva! Le-am zis jucătorilor: «Vreau să fiți ca niște fete mari în perioada asta». Le-am spus că nu facă nimic greșit, să își păstreze energiile. Asta ne mai lipsea... ”, a adăugat „SMURD-ul”.

VIDEO Suporterii lui Dinamo, la înălțime în duelul cu Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cornel Dinu, furios! Acuză un șef de la Dinamo: „Transferă o morsă și o alpaca pentru comisioane!” + cere un fost jucător în conducere

PCH nu-l iartă pe Ricardo Grigore: „Te-au vândut oamenii pentru două ciorbe! Cum să dai banii din alocații ca să-ți cânte «Babanu»?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  11 Aprilie 2021, 10:30

Saracul Multescu, a picat la mijloc in nebunia asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează