FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 1-3

PCH nu-l iartă pe Ricardo Grigore: „Te-au vândut oamenii pentru două ciorbe! Cum să dai banii din alocații ca să-ți cânte «Babanu»?”

Ricardo Grigore a jucat 20 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon +42   FOTO
Ricardo Grigore a jucat 20 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 08:47 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 09:19

Peluza Cătălin Hîldan s-a luat de Ricardo Grigore după meciul pierdut de Dinamo, 1-3 cu Academica Cliceni, în ultima etapă din sezonul regulat.

Fanii-acționari au postat un mesaj pe contul de Facebook în care îl taxează dur pe fundaș pentru că a petrecut înainte de meci, dar și pentru declarația de la finalul meciului, când, întrebat despre ce s-a întâmplat la acea petrecere, a spus că: „Nu vreau să-mi comentez viața personală în spațiul public. Este viața mea și nu comentez. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva”.

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj pentru Ricardo Grigore: „Te-ai gândit măcar o clipă că banii ăia de dedicație erau banii dați de un copil din alocație?”

În comunicat, fanii lui Dinamo îl dau exemplu pe Ștefan Radu, fundaș crescut la juniorii clubului și ajuns fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio.

Din versurile manelelor nu vei învăța niciodată să te înalți. Nu vei învăța să fii deasupra mizeriei, corupției, minciunii, nu vei învață că lucrurile care contează cu adevărat sunt sus, nu vei învăța să dai banii pe-o carte. 

Vei învăța doar să arunci cu bancnote pe jos, să le lipești pe frunte, să dai muzica mai tare și mintea mai încet, vei învăța să alergi după tot ce e trecător și de prost gus, vei învăța că n-ai nevoie să-nveți.

Acolo sunt oameni care râd cu tine, te filmează și apoi vând filmarea pentru două ciorbe primului cancanist. Ce poți să înveți într-o astfel de companie?! Cum să dai bani ca să-ți auzi numele strigat la microfon alături de ”pentru Nelu Cocalaru, se știe! Și pentru Regele Racheta mondenilor”?!!

Te-ai gândit măcar o clipă că banii ăia de dedicație erau banii dați de un copil din alocație? Sau erau banii unei femei care a renunțat la tratamentul pentru ochi, pentru a-i ajuta cu puținul ei pe jucătorii lui Dinamo?

Ai spus că e viața ta personală și nu dai socoteală nimănui. Bine. Nu ești obligat să asculți ce ți-am scris aici. Nici tu, nici vreun alt coleg de-al tău. Dar gândește-te că cei care ți-o spun sunt oameni care chiar țin la tine, care cred în potențialul tău, cărora le pasă de viitorul tău.

Ai împlinit 22 de ani. În urmă cu 13 ani, un jucător crescut de Dinamo, la fel ca și tine, a plecat la Lazio. Zilele trecute, în timp ce ție îți cânta ”Babanu”, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei. 

Pentru că atunci când era tânăr a privit în sus și și-a pus ținte înalte.
- PCH

VIDEO Machine Man, declarații după Clinceni - Dinamo: „Încercăm doar să sprijinim clubul”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Petrecăreții lui Dinamo, distruși de 2 foști „câini”: „Mi-e rușine de ce văd! Cum să fii respectat?” / „Dacă are unul coronavirus? Nu purtau mască”

Dinamo, ofertă pentru înlocuitorul lui Gigi Mulțescu! Ce răspuns a dat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
titiduru22
titiduru22  •  11 Aprilie 2021, 00:37
Postat de goggu.mecanicul pe 11 Aprilie 2021, 00:30

Manelist si pe teren, joaca ca un lautar

Ce joaca bre ca e total pe alaturi , trebuie sa scapam de el urgent .

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Aprilie 2021, 00:35

drum bun grigore si restu lautarilor din lot, afaraaa cu toti, petreceti unde vreti voi, la Dinamo vrem doar fotbalisti carora le pasa de situatia din teren. Noua de petreceri ne ardea cand echipa e pe penultimu loc si mai sunt 9 etape, vai de voi bahhhh ne3mernicilor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Aprilie 2021, 00:30

Manelist si pe teren, joaca ca un lautar

Vezi toate comentariile (32)
Comentează