FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

VIDEO Reacția lui Gigi Becali la derapajele lui Victor Pițurcă: „Ce a făcut? Nu mai vreau scandal!”

Gigi Becali (63 de ani) a declarat că nu a văzut filmarea cu derapajul și jignirile lui Victor Pițurcă (64 de ani)
Gigi Becali (63 de ani) a declarat că nu a văzut filmarea cu derapajul și jignirile lui Victor Pițurcă (64 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 15:48 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 16:35

Gigi Becali (63 de ani) a declarat că nu a văzut filmarea cu derapajul și jignirile lui Victor Pițurcă (64 de ani) și a spus că abia s-a împăcat cu fostul antrenor al Craiovei.

Victor Pițurcă a participat recent la o emisiune pe Telekom Sport, unde a avut un dialog șocant cu moderatul Silviu Tudor Samuilă, în care i-a jignit pe finanțatorul Mihai Rotaru și portarul Mirko Pigliacelli, dar a vorbit și despre fostul antrenor al oltenilor, Devis Mangia.

În cele aproximativ 4 minute de discuție surprinse în pauza de publicitate, Pițurcă și Samuilă abordează câteva subiecte realmente frapante: demiterea lui Devis Mangia de la Craiova pentru că ar fi fost homosexual, jigniri în lanț la adresa patronului Craiovei, Mihai Rotaru, și dezvăluiri despre portarul grupării din Bănie, Mirko Pigliacelli. Toate îmbrăcate într-un limbaj grețos, plin de derapaje.

Gigi Becali: „Ce a făcut Victor Pițurcă? Abia m-am împăcat cu el”

„Nu ştiu de ce filmare vorbiţi şi nici ce s-a întâmplat. Ce a făcut Victor Piţurcă? De fapt, mai bine să nu ştiu că nu mai vreau să mă cert. Nici nu cred că o să mă uit. Eu cu Victor Piţurcă abia m-am împăcat. Nu vreau să mă bag în chestia asta. Dacă a spus lucrurile astea, e treaba lui. Eu am avut alte treburi azi, am fost de dimineaţa la biserică. Dar, oricum n-am ce să comentez.

Cu Piţurcă m-am împăcat, i-am trimis medicamente, perfuzii când a avut COVID-19. Am încercat să îl ajut. Haideţi să vă spun ceva. Nu vreau să mă mai cert. Am 63 de ani deja văd altfel viaţa. Nu mai vreau să mă cert, să fac scandal. Orice spun acum se interpretează şi nu mai vreau. Eu ştiu că multă lume mă ascultă şi vrea să mă audă, dar nu mai vreau că se interpretează.

Uite, din ce ziceţi cu Piţurcă, eu pe Devis Mangia nu îl cunosc personal, deci nu pot să spun nimic despre el. Acu câţiva ani vorbeam şi eu…, dar nu mai vreau scandal. Dar nu pot vorbi despre el dacă nu îl cunosc. Când eram mai tânăr, mă certam, ştiţi şi voi, că duceam războaie, era altfel. La 40 – 50 de ani vorbeam mai mult. Dar acum nu mai vreau să mă cert, să creez scandal, să mă implic în toate. Înţelegeţi?”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Dialogul dintre Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă:

  • Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!
  • Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...
     
  • Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!
  • Samuilă: Ce jeg! 
     
  • Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!
  • Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.
     
  • Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis)
  • Samuilă: Că nu joacă spectaculos? 
     
  • Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.
  • Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri... 
     
  • Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!
  • Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.
     
  • Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.
  • Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?
     
  • Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.
  • Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.
     
  • Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!
  • Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

VIDEO. Ciprian Marica nu-l iartă pe Victor Pițurcă: „Bre nea Piți, nu mă ajută scuzele. Eu n-am vrut să păcălesc pe nimeni”

Citește și alte știri de actualitate:

Victor Pițurcă îi atacă pe contestatarii lui Rădoi: „Numai fraierii ascultă de voi! Tu nu ai voie să îl critici pe Mirel”

Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
deusdat
deusdat  •  10 Aprilie 2021, 19:58

Bine zis, Piți!

napocarepublic
napocarepublic  •  10 Aprilie 2021, 19:04

Gigi Becali este capul rautatilor sustinut de Mihai Stoica..*** o sa fie pace in liga mamaliga iar clona fcfcsb se desfiinteaza instant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  10 Aprilie 2021, 17:45

Se pare ca atat Mangia cat si Pigliacelli il dau in judecata pe Piturca.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează