FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

FOTO Eugen Voicu a rupt tăcerea în scandalul fotografiei cu tezaurul lui CFR Cluj: „Manipulare grosolană” » Dănciulescu are o cu totul altă variantă

Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport +27   FOTO
Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 12:09 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 14:07

Eugen Voicu, acționarul Red&White, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, a explicat de ce și-a făcut poză cu vitrina de trofee a lui CFR Cluj. În fața furiei legendelor dinamoviste, Voicu vorbește despre „autoironie” și „manipulări grosolane”.

Aflați în Gruia, pentru meciul lui Dinamo cu CFR Cluj (0-4), administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, și Eugen Voicu, acționarul majoritar al Red&White, au provocat un scandal monstru.

Prunea nu iartă: „A fost 3-0 de la început! Cum să faci așa ceva, ești la Liga a 3-a?!”
CFR CLUJ - DINAMO 4-0
Prunea nu iartă: „A fost 3-0 de la început! Cum să faci așa ceva, ești la Liga a 3-a?!”

Voicu i-a cerut lui Nicolescu să îi facă o poză lângă vitrina cu trofee a lui CFR Cluj, conform unui video postat de as.ro, ceea ce i-a deranjat pe fanii dinamoviști, dar și pe legendele clubului.

Cum explică Eugen Voicu fotografia de la Cluj

Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport
Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport
Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport
Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport
Eugen Voicu, fotografiat de Andrei Nicolescu alături de trofeele lui CFR Cluj Capturi Antena Sport
+23 FOTO

Sâmbătă, Eugen Voicu a rupt tăcerea și a vorbit despre poza de la Cluj. „Fotografia cu o Cupă (n.r. - Cupa României) pe care este inscripționat de multe ori Dinamo București reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest.

Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți, știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, este citat Voicu de fanatik.ro.

Vineri vorbise și Andrei Nicolescu, autorul fotografiei

Vineri, după fluierul final al partidei din Gruia, Andrei Nicolescu vorbise și el despre fotografia făcută lui Voicu, în direct la Digisport. „De ce pare incredibilă [poza]? Ce s-a întâmplat? Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu Cupa României. Scria pe ea și Dinamo București. E doar o fotografie, nu știu cum o interpretați...

Am vorbit despre asta (n.r. - cu Eugen Voicu), a vrut să facă o poză și i-am făcut o poză. Nu cred că ăsta este subiectul serii. Poate maniera de arbitraj până în minutul 60 ar trebui comentată”, a comentat administratorul special al „câinilor”.

Ionel Dănciulescu: „M-aș fi pozat doar cu trofeele câștigate de mine, de echipă, de Real Madrid și de Barcelona”

Legendele lui Dinamo n-au putut trece însă cu vederea gestul considerat de ei „scandalos” al celor doi oficiali.

„Nu cred că aș fi făcut o astfel de poză dacă eram în locul lor, nu am făcut niciodată, m-aș fi pozat cu trofeele cucerite de mine, de echipă, poate doar cu cele câștigate de Real Madrid și Barcelona să mă fi pozat.

Îi înțeleg pe fani că au fost revoltați, nu este un sentiment plăcut, noi spunem adevărul, realitatea, simțim ceva pentru echipa asta, am demonstrat în teren acest lucru, nu putem să spune că echipa joacă bine când de fapt prestația este una modestă, te-ai desconsidera ca om, ca individ”, a comentat fostul atacant al „cîinilor”, Ionel Dănciulescu, pentru iAMsport.ro.

Cornel Dinu: „Așa e când dai briciul la maimuțe”

Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, a fost șocat să-i vadă pe principalii acționari ai clubului fotografiindu-se cu trofeele unei echipe rivale.

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători... Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a reacționat, afectat, Cornel Dinu, pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Zeljko Kopic a comentat revenirea lui Mircea Lucescu la antrenamentele lui Dinamo: „A devenit un fel de tradiție”

Mai puteți citi:

Mihai Stoica, impresionat de fotbalistul unei rivale din Superliga: „Știți unde l-au văzut la 8 dimineața în București?”

Alex Ioniță, discurs neașteptat pe aeroport, la plecarea de la Rapid: „Mister ia cele mai bune decizii. Nu în fiecare zi poți să ajungi în China”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Eligiu
Eligiu  •  24 Februarie 2024, 22:26

Cine a auzit pana acum un an-doi de Voicu si Radulescu.? Si cine o sa mai auda de ei la anu? Poate din niscaiva vesti de la DNA.Doua tzoape. Tineretea mea a fost infrumusetata de fratii Nunweiler, de Multescu (sa-i dea Dumnezeu sanatate caci are nevoie) de regretatul Dumitrache, de Titi Fratila, mai recent de Raducioiu si de atati alti fotbalisti adevarati.

scooter
scooter  •  24 Februarie 2024, 18:50

Vânătorii de scandal !! Asta este Romania !!! Daca asta aduce bani, asta scriem !!! Vai de voi !

sdoru
sdoru  •  24 Februarie 2024, 17:21

Alo...alo...danciule mare dinamovist ce te dai..... AU FOST BUNI BANII STELISTULUI GIGI BECALI CA SA O BATETI PE CFR??? ai primit bani de la becali fufo danciulescu!!!! danciule v-a platit jijino....te-ai *** pentru FCSB!!!! DANCIULE TU DINAMOVIST AI *** STELISTULUI BECALI!!!!ps. Daca taceai filozof ramaneai ... danciu=*** lui jijinio becali ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează