FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-0

Ex-portar la CSU, Bălgrădean a evoluat excelent împotriva Craiovei: "Am fost «leu» azi"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 20:00

Concordia Chiajna a câștigat din nou în campionat după 12 etape de pauză. Ilfovenii s-au impus în cea de-a doua etapă din play-out în fața oltenilor de la CSU Craiova, scor 1-0.

Cu portarul Bălgrădean într-o zi mare, formația din Chiajna a învins Craiova chiar într-un moment în care avea nevoie uriașă de puncte.

"Cele 3 puncte de azi erau foarte importante. Cred că pe viitor vom avea rezultate și mai bune

A rămas o vorbă de la Craiova că sunt «leu» (n.r. simbolul Craiovei). Și astăzi am fost «leu» în poartă", a spus Bălgrădean la Digisport.

"«Pufi» a fost într-o zi foarte mare. Știam că e un portar foarte bun, ne pare rău că a plecat. Toată echipa a fost de vină pentru această înfrângere. Azi n-am putut face mai mult"
Nicușor Bancu, CSU Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  15 Martie 2016, 09:07

Pana la Pufi, CSU sa se uite in ograda lor unde debandada si balbele in aparare sunt in fiecare meci. Deasemenea trasul la poarta e un chin,n-au forta. Zlatinski n-are forta la nici un corner sa depaseasca prima bara,NunoRocha parca-l bate vantul,Dumitras are gesturi necontrolate ( de hent a fost iertat). Pe deasupra marele vedete fara realizari multe se mai si bat in loc sa stabileasca relatii de joc,intrajutorare pe teren, scheme speciale etc. Sub ochii molateci ai antrenorilor improvizati normal ca se intampla. Aduceti Smurdul si veti progresa.

198939213804366
Adrian Addryano  •  14 Martie 2016, 23:04

Bv. Pufi!!!Îţi stă mai bine în tricoul Chiajnei,decît în cel ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează