FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV 25 de luni fără ultrașii Stelei! Anunț important: condiția pentru a reveni, de ce au fost la meciul cu Dinamo + cum au fost la un pas de împăcare în mandatul lui Rădoi

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 23:38

Războiul dintre Armată și Gigi Becali împarte suporterii Stelei.

La ora actuală sunt două grupări mari.

  1. Cei care susțin proiectul lui Marius Lăcătuș și au încredere că în sezonul viitor formația Armatei va fi înscrisă în Liga a cincea;
  2. Fanii care cred că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea de drept a Stelei;

Există însă și nehotărâți. Printre ei se numără și ultrașii de la Nucleo, care au vorbit pentru GSP.RO și au explicat de ce ezită deocamdată să se alăture unei părți. 

"Am refuzat să ieșim până acum să spunem lucruri. Doar am dat dezmințiri atunci când s-a vorbit în numele nostru. Există o cerere comună ca să spunem așa, atât pentru Armată cât și pentru echipa care e acum în Liga 1. 

Vom veni lângă echipă atunci când ni se va demonstra că are palmares. Că este vorba de cea a Armatei din Liga a 4-a sau a 5-a unde or juca, fie că este vorba de actuala echipă. 

Nu ne interesează nivelul, ne dorim să fie echipa noastră, pe care am susținut-o 30 de ani până acum", au recunoscut ultrașii Stelei pentru GSP.RO. 

DIN VARĂ POT REVENI LA STADION 

Ultrașii de la Nucleo nu au nimic împotriva proiectului Armatei, ba chiar anunță că vor reveni la stadion din vară, asta dacă formația lui Gigi Becali va dispărea și aceea va rămâne singura echipă a Stelei din competiții. 

"Dacă se întâmplă așa și deciziile Tribunalului vor dovedi că Gigi Becali nu deține adevărata echipă a Stelei, vorbim aici despre o decizie care nu mai poate fi atacată, atunci mergem în Liga a 4-a dupa CSA. 

E clar că dacă vor șterge această echipă care evoluează acum în Liga 1, atunci acea echipă a Armatei este adevărata Steaua. Rămâne de văzut. Deocamdată nu știm ce să credem pentru că nu ni s-a demonstrat nimic", continuă dezvăluirile. 

APROAPE DE REVENIRE ÎN MANDATUL LUI MIREL RĂDOI 

Fanii Stelei au recunoscut că au fost aproape de a reveni lângă echipă atunci când Mirel Rădoi era antrenor al echipei. 

"Mirel a fost la negocieri cu generalii și au fost foarte aproape de înțelegere. Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. 

Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat. 

Noi am vorbit cu Mirel Rădoi și am fi revenit dacă se încheia acest scandal. A picat totul și rămânem încă în stand by", au zis ultrașii Stelei. 

DE CE AU FOST LA MECIUL CU DINAMO?

Ultrașii Stelei au revenit pe stadion după 15 luni de pauză, în martie 2016. Suporterii din Peluza Nord s-au întâlnit la Piața Victoriei, de unde au pornit spre stadionul "Ștefan cel Mare".

Explică acum de ce au ales să meargă la acel joc de pe stadionul marii rivale și ce au sperat să facă: 

"Se poate observa pe imagini. Nu am cântat nimic despre Steaua. A fost mai mult din ură, că nu mai fusesem demult pe Dinamo. Noi la meciul ăla am scandat doar împotriva rivalei, absolut nimic despre Steaua. 

Am sperat, pentru că de crezut nu prea credeam, că se va schimba ceva. Așa, stând acasă, era clar că nu putem schimba nimic. Dar nici așa nu s-a întâmplat nimic nou", au zis suporterii. 

AȘTEAPTĂ SOLUȚIONAREA

Suporterii de la Nucelo au anunțat că nu vor face nici un pas în plus atât timp cât nu vor afla cu exactitate unde este palmaresul formației pe care o iubesc. 

Au ținut să precizeze că orice alte comunicate sau anunțuri care vin pe altă pagină de Facebook în afara celei oficiale a Peluzei Nord (LINK AICI) sunt false.

Grupul ultrașilor de la Nucleo nu are pagină de Facebook. Toate comunicatele care sunt preluate de pagina Peluza Nord Oficial sunt adevărate. Acolo postează anunțuri toate grupările ultrașilor de la Nord. 

25 de luni
au trecut de când Steaua lui Gigi Becali a fost părăsită de ultrași 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
mutulik13
mutulik13  •  10 Ianuarie 2017, 20:42
Postat de catalynn pe 09 Ianuarie 2017, 05:54

Cum era aia? "Errare humanum est, perseverare diabolicum" DACA era stelist acum 2-3 ani era normal sa tina cu echipa ciobanului, chiar daca si el ca si muIti dintre noi aveam afișat "Vinde, Pleacă, M....!", pe vremea aia conflictul cu CSA si cel cu suporterii nu devenise ireconciliabil, Justitia inca împărțise dreptatea si jiji ne mai aburea ca el e adevăratul deținător al Stelei si ca generalii sunt ai naibii si au pretentii sa le plătească taxa de franciza, se credea smardoi , ca el e jmeker si toti sunt prosti, ca el e jiji Becali Războinicul Luminii, si cand colo s-a dovedit un șarltan, si-au furat-o de la toti, a facut pușcărie si restul ... Au mai fost unii steliști care l-au mai susținut pana pe 21 dec. 2016 cand CAB a stabilit fara echivoc ca nu are dreptul sa mai folosesca nu doar marca, dar nici macar numele Steaua Bucuresti. Singurii care au mai rămas acum langa el sunt .... supușii! :-)))

Pai cum amice..tu?! prevazatorul?oracolul? atotanticipatorul? sa nu stii, inca din frageda pruncie, ca "n-ea" gigi, a carui echipa sunt convins ca ai sustinut-o din prima clipa, nu este detinatorul de drept al echipei? In alta ordine de idei pari un baietas superficial, caci numai o astfel de persoana ar putea fi convinsa pe deplin de o sentinta a justitiei romane in zilele noastre..

mutulik13
mutulik13  •  10 Ianuarie 2017, 20:32
Postat de timm pe 09 Ianuarie 2017, 14:07

Nu este o fractura de logica, este o ilegalitate comisa de FCSB si de infractorul Gigi. Acum plateste aroganta cu 37 de milioane.

Probabil daca ciobanul ar fi platit acei 10% acum un an si jumatate pentru multi ar fi fost totul in regula astazi..asa.. "parerea" unora astezi se cumpara tot cu un procent..dar din bugetul statului..

iobag
iobag  •  09 Ianuarie 2017, 14:34

Daca exista oameni care stiu ca armata se potolea daca primea 10% din incasari si se termina cu balciul si totusi mai cred ca steaua n a fost in liga 1 din 2003 incoace ca sa fie facuta in eprubeta in 2017 de talpan luptatorul dreptatii, concluzia e simpla. Ei sunt sub mine in lantul trofic si locul lor nu e in galeria stelei. Partea cea mai trista e ca din ura pentru cioban s au dat de partea unui pacalici la fel de mare. Singura diferenta intre razboinicu luminii si talpan e uniforma.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează