FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A lăsat Polonia pentru Liga 1 » Atacantul a semnat astăzi: "Am ales să vin aici cu sufletul"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 16:54

După ce în această iarnă a pierdut mai mulți jucători importanți, Pandurii a reușit să-l transfere astăzi pe Paul Batin, care a semnat pe 6 luni cu formația gorjeană.

Atacantul de 29 de ani revine la Tg. Jiu după 5 ani, atunci jucând sub formă de împrumut în sezonul 2011-2012. Paul Batin este liber de contract după ce s-a despărțit de Miedz Legnica, din liga a 2-a din Polonia.

Mutarea a fost anunțată în premieră ieri de GSP.ro, iar vârful a acceptat să vorbească azi pentru cititorii site-ului Gazetei: 

"A fost o experiență plăcută în Polonia, însă în același timp pot să spun că nu a fost prea bine. Am prins un pic de experiență în străinătate și cred că-mi va prinde bine acum în țară. Am ales Pandurii și cu sufletul pentru că aici am jucat și în urmă cu 5 ani de zile și am avut evoluții destul de bune.

Domnul Marin Condescu m-a dorit foarte mult și cred că voi avea jocuri, ceea ce e foarte bine. Din punct de vedere fizic nu sunt 100%, probabil îmi lipsesc meciurile amicale, dar într-o etapă - două cred că voi fi la maximum din potențial. Eu am venit aici să salvez Pandurii și-mi doresc enorm să rămână în Liga 1. Îmi doresc să rămân aici dacă vom rămâne în prima ligă. Sper să nu dezamăgesc oamenii de aici și să demonstrez".

Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, a explicat motivul pentru care a ales să-l ducă pe fotbalist la Pandurii.

"Paul e un jucător în care eu am mare încredere. Mai are multe de spus în fotbal și cred că Pandurii e echipa potrivită pentru el în acest moment. A fost golgeter aici și toată lumea îl cunoaște. E mediul propice pentru el.

Eu am o relație foarte bună cu domnul Condescu, e unul dintre cei mai serioși conducători. Principalul motiv pentru care am acceptat să-l duc pe Paul la Pandurii e faptul că acolo e domnul Condescu la conducerea echipei. Și-a ținut promisiunile întotdeauna".

În a doua parte a sezonului trecut, Batin a jucat la Dinamo, bifând 4 meciuri. De-a lungul carierei, Batin a mai jucat la FCM Baia Mare, CFR Cluj, UTA, Gaz Metan, FC Brașov și FC Botoșani.

150.000 €e cota de transfer a lui Batin, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează