FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Adevăratul motiv al despărțirii lui Mutu de Voluntari: "Voia să fie ca Gică Hagi" + Ce a făcut "Briliantul" imediat după barajul cu Chindia

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 11:04

Adrian Mutu a fost demis ieri de la cârma lui FC Voluntari, deși a salvat echipa de la retrogradare în urma barajului disputat cu Chindia Târgoviște (1-0 în tur, 0-1 la retur și 3-0 după loviturile de departajare).

Surse din anturajul ilfovenilor susțin pentru GSP.ro că Mutu a fost dat afară pentru faptul că voia să-și facă singur transferurile.

"Adi Mutu avea deja ofertați jucători din Spania, Italia și Portugalia. Doi dintre jucătorii din Spania erau de acord să semneze cu Voluntari. Au CV-uri foarte interesante. Unul dintre ei s-a format la Standard Liege, apoi a jucat la Udinese.

Un alt jucător era o extremă titularizată la Levante în prima ligă. Mai era un fundaș central foarte interesant. Jucătorii erau foarte încântați și voiau să vină în România. Adi Mutu voia să fie antrenor și manager, adică să-și aducă el jucătorii. Să fie un fel de Gică Hagi, Alex Ferguson", au declarat sursele GSP.

"Toți petreceau, Mutu vorbea pentru transferuri"

Surse din cadrul clubului ilfovean povestesc și un episod total necunoscut petrecut după returul barajului cu Chindia Târgoviște, când Voluntari a câștigat cu 3-0 după loviturile de departajare, iar Mutu a suferit o cădere de calciu.

"După meciul cu Chindia Târgoviște, la ora 23:00, toți petreceau, dar Adi vorbea la telefon cu intermediari de jucători pentru a afla în ce stadiu sunt transferurile dorite de el. El se gândea la viitor", au adăugat oficialii clubului FC Voluntari.

"Anul viitor vreau să terminăm în primele 8 echipe din Liga 1" Adrian Mutu după salvarea de la retrogradare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
10153324563120690
Stoica Relu  •  16 Iunie 2018, 01:13
Postat de mmvv80 pe 15 Iunie 2018, 13:38

mai mai mai cica mutu "a salvat echipa de la retrogradare" . total gresit, Mutu a bagat-o in zona retrogradarii, pt ca era pe 5 cand a venit el dar a tras-o in jos si a facut 9 puncte in 9 meciuri cu echipe slabe ...

Dar ce ma ,joaca Mutu.Daca tu esti sef de echia si le spui la subalternisa faca x,y lucru si aia nu fac,sau nu pot face,pentru ca altii nu mai ai,cu ce estid e vina tu?Numai d astia ca tine,care a ti ramas cu ce facea Mutu cand juca fotbal.Nu ti a tras pe nas banii tai,nu ti a ratat cariera ta si nu i e dator nimanui cu nimic.A facut strict ce a vrut pe pielea lui si daca a tras ponoase din ce a facut,le a tras el nu voi astia care il tot criticati.Sunt foarte multi antrenori cu nime care au inceput prost si pe drum ,au reusit sa devina mari antrenori.Imi doresc ca Mutu sa reuseasca si asa sa va inchida gura ,voua astora care din *** si drogat nu l scoateti.Mare echipa Voluntari.Are numai babalaci de doi lei.Nici macar numele nu i de ei !Asta dovedeste ca nu ai treaba c fotbalul deloc!Doar crezi ca te pricepi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator979
observator979  •  15 Iunie 2018, 20:47

Eu ma cam indoiesc ca Voluntari a ramas in Liga 1 pe meritul lui Mutu. Poate ca barajul era decis dinainte, ca asa e-n fotbal, cu valize pe sest. Dar aparentul lui merit pare ca ii da acum dreptul sa fie chemat la nationala U21. Acolo e un post mai cald, unde nimeni nu asteapta rezultate, dar salariul iti merge de la FRF, nu de la patroni zgarciti, daca sefii din FRF te plac destul... :D

demolarii
demolarii  •  15 Iunie 2018, 16:15

Vrăjeală. Articolul încearcă să îi spele imaginea. Dar cel mai reușit transfer a lui Mutu a fost cel a lui Gnohere de la Dinamo la Fcsb. Doar că el era oficial a lui Dinamo.....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează