FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Adrian Ambrosie aruncă săgeți către foștii oficiali ai lui Poli Iași: „Unii aveau 10.000 de euro primă ca să evite retrogradarea”

Adrian Ambrosie
Adrian Ambrosie

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 13:37

Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, se apără în fața informațiilor conform cărora ar beneficia de prime uriașe în cazul în care moldovenii reușesc calificarea în play-off. Oficialul ieșenilor îl atacă indirect și pe Florin Prunea, fostul oficial al echipei în urmă cu trei sezoane. 

„Nu e nimic anormal ca staff-ul tehnic și cel administrativ să primească bonusuri pentru performanță. Unii președinți de club care au fost pe aici aveau bonusuri de 10.000 de euro doar pentru evitarea retrogradării, ceea ce nu știu dacă poate fi numită performanță în adevăratul sens al cuvântului. 

Noi am avut sezonul trecut cea mai mare performanță din istoria clubului. În momentul de față, la Iași avem bonusuri de performanță la fel cum au toate echipele din Liga 1, cu mențiunea că la noi sunt printre cele mai mici. La fel ca salariul meu, despre care se tot scrie.

Ce e cel mai important de menționat este faptul că jucătorii au bonusuri de performanță în contracte și au și prime de joc la meciurile importante. Aici punem jucătorii pe primul loc, pentru că ei sunt cei care fac performanță”, a declarat Adrian Ambrosie pentru GSP.ro.

Potrivit Ziarului de Iași, în cazul unei calificări, antrenorul Flavius Stoican și președintele executiv Adrian Ambrosie și-ar rotunji veniturile cu peste 18.000 de euro fiecare, numai din bonusuri.

Ambrosie stă foarte bine și el la bonusurile negociate cu Comitetul Director:
- 10.000 de euro pentru prezența echipei în play-off
- 200 de euro de punct câștigat în 2018 și 1.000 de euro la victorie în acest an. La fel ca titularii!
Cum niciunul dintre jucători n-a bifat toate minutele în campionat, ca să ajungă măcar la nivelul lor, președintele executiv ar deveni liderul primelor, 18.600 de euro, cu 100 peste Stoican. 

Vezi și: Numai în România » Bonusuri URIAȘE la un club de Liga 1, dar pentru conducători, nu jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează