FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Antrenorul-surpriză care i-a marcat cariera lui Bourceanu: „Cu Reghe am avut cele mai mari satisfacții, dar el m-a scos în față”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 19:55 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 23:41

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al celor de la FCSB a vorbit la „Prietenii lui Ovidiu” despre cum a fost viața de fotbalist pentru el și a dezvăluit cine este omul care-i trezește cea mai puternică emoție.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Cum a fost viața de fotbalist pentru tine?
- Foarte frumoasă. Emoția pe care o simți atunci când joci este cea mai importantă, cea mai intensă pe care eu am avut-o. E lucrul care-mi lipsește cel mai mult. Dacă ești atent cu viața ta, nu e o viață foarte grea. Ai foarte mult timp liber, chiar dacă ai două antrenamente pe zi și recuperare, mai mult de șase ore nu lucrezi. Câștigi bani pentru a trăi o viață foarte bună în momentul când joci. Dacă ești neatent...

- Ai jucat cu mulți antrenori. Vreau să-mi spui cu cine te-ai înțeles cel mai bine.
- Cu Reghe am avut cele mai mari satisfacții, am câștigat titluri, am mers în Europa și am avut performanță bună acolo. Cu el am avut cea mai bună perioadă. N-aș vrea să analizez antrenorii pentru că e foarte complicat.

- De ce?
- Pentru că noi vedem doar ce jucătorii fac pe teren. Dar cum antrenează, metodică, periodizare, faptul cum gestionează grupul sunt lucruri pe care oamenii nu le văd. Ce înseamnă a-i analiza? Să-i critic! Sunt lucruri pe care le fac bine și lucruri pe care nu le fac bine și n-aș vrea să fac lucrul ăsta.

- Pițurcă a avut ochi bun când te-a chemat de la Galați la echipa națională!
- Am cea mai puternică emoție când îmi amintesc de el, din punctul de vedere al echipei naționale, pentru că el m-a scos în față.

- Ai jucat vreodată în meciuri trucate, în meciuri aranjate?
- Nu mi s-au oferit niciodată bani pentru a truca un meci. De jucat, n-am jucat în niciun meci dubios. Pentru că n-am jucat mi-e foarte greu să înțeleg cum se pot truca meciurile. Pentru că astăzi îi spui unui jucător că trebuie să nu faci ceea ce trebuie să faci și săptămâna viitoare trebuie să faci asta. Îți pierzi credibilitatea ca antrenor, președinte sau jucător. Mă simt foarte liniștit pentru că n-am participat la astfel de meciuri.

CITEȘTE ȘI:

Regretul lui Alexandru Bourceanu: „În momentul când am început să câștig foarte mulți bani, m-am accidentat!” » Diferenţa colosală dintre salariul de la FCSB şi cel de la Trabzonspor
PRIETENII LUI OVIDIU
Regretul lui Alexandru Bourceanu: „În momentul când am început să câștig foarte mulți bani, m-am accidentat!” » Diferenţa colosală dintre salariul de la FCSB şi cel de la Trabzonspor
A scris istorie în tricoul roș-albastru, dar recunoaște după mulți ani: „N-am vrut la Steaua! M-am simțit prost când Gigi m-a pus căpitan”
PRIETENII LUI OVIDIU
A scris istorie în tricoul roș-albastru, dar recunoaște după mulți ani: „N-am vrut la Steaua! M-am simțit prost când Gigi m-a pus căpitan”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează