FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din culisele FCSB: „Eu cu Gigi făceam transferuri la Steaua, nu-l consultam pe MM! Vorbeam mereu cu numărul 1”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:00

Anamaria Prodan, un personaj extrem de controversat, unul dintre cei mai importanți agenți de jucători din România a fost invitata emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Aceasta a vorbit despre perioada în care Laurențiu Reghecampf era antrenor la FCSB, sezoane când a rueușit să câștige de două ori titlul de campion ala Ligii 1 și despre implicarea ei în politica de transferuri a roș-albaștrilor.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

Anamaria Prodan a fost impicată în ultimii ani în zeci de scandaluri cu cei din fotbalul românesc. „Acum m-am mai domolit, pe măsură ce trec ani. După ce-am terminat Insisitutul Diplomatic Român am zis că trebuie să mă disciplinez și să nu măi deschid războaie pe fiecare front. Ajunsesem cu spatele la gard și nu mai puteam să mă mișc. Teia Sponte îmi spunea să zâmbesc și să fiu o doamnă. Am încercat pentru o perioadă, până m-au zăpăcit toți. Mă atacau și eu întorceam obrazul ca Iisus Hristos”, spune impresarul.

Aceasta are și un motiv pentru care riposta de fiecare dată: „Eu n-am aprins niciodată focul, dar întotdeauna am ripostat. N-am rămas niciodată datoare. Acum le e foarte frică de mine. Pentru că nu e vorba de gură, ci de ce-am în cap. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele, răspund și-mi asum. Am urcat singură!”.

Despre scandalurile cu MM Stoica, Ana a explicat: „Cu MM petreceam 98% din timp. Nu neapărat în curtea Stelei. Și a fost o nebunie că i-am furat inima lui Gigi și făceam transferurile la Steaua. A fost o perioadă când eu cu Gigi făceam transferuri la Steaua fără că MM să fie consultat, implicat. Erau chestii pe care așa le-am moștenit de la mama. Eu vorbeam mereu cu numărul 1, cu șefii, nu mă duceam la restul. El era obișnuit să facă totul, dar a venit Anamaria. Fiecare a demonstrat unde îi era locul și ce-a făcut”, a mai declarat impresara la emisiune.

„90% din oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere”
Anamaria Prodan, impresar

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU ANAMARIA PRODAN

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Anamaria Prodan s-a decis! Ce jucători vin la Hermannstadt în vară: „E cel mai bun model”

Anamaria Prodan a început în forță la FC Hermannstadt! A anunțat deja prima „achiziție”: „Singura echipă din Liga 1 care are așa ceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Iunie 2020, 11:41

Pana si individa asta il considera pe MM “restul” la Fcsb, cu alte cuvinte neimportant !!

iung811
iung811  •  10 Iunie 2020, 23:10

Dupa publicitatea asta mascata a iesit de-o ciorba, ceva? Nea Ovi si prietenii lui. Ce caterinca.

godot
godot  •  10 Iunie 2020, 20:59

Ce-a ajuns sa facă Ioanitoaia. Iti dai seama din asta de multe lucruri din trecut, nu te mai miri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close