FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2

EXCLUSIV / Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit iarăși azi dimineață. Ce s-a întâmplat la mall

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 13:01

Anamaria Prodan si Dan Alexan s-au întâlnit din nou în această dimineață, după ce aseară au fost protagoniștii unei faze incredibile, cu impresara lovindu-l violent la finalul meciului Astra - FC Botoșani 2-2. (DETALII AICI)

În lumea fotbalului se vorbește de multă vreme despre o relație extraconjugală între soția lui Reghecampf și antrenorul Astrei, negată însă vehement de cei vizați. Iar aseară ar fi fost o criză de gelozie, provocată de faptul că Alexa era așteptat în parcare de o altă femeie. 

Anamaria Prodan și Dan Alexa au încercat aseară să minimalizeze scandalul și să-l încadreze la "conflict de muncă", declarând că "am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult".

După o noapte cu convorbiri încinse la telefon, cei doi s-au întâlnit în această dimineață la un mall din București. Impresara care controlează mulți jucători din Liga 1 și care reprezintă inclusiv interesele lui Alexa i-a cerut scuze acestuia, povestesc persoane prezente la discuție. "A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla ...", i-ar fi zis ea. 

Alexa a refuzat să detalieze discuția pentru GSP, în timp ce agenta a spus doar "da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis".

Citește și:

Anamaria Prodan, primele explicații pentru lovitura aplicată lui Dan Alexa: "Am simțit că îmi ia fața Halep" FunBUZZ » 10 lucruri mai puțin știute despre palma primită de Alexa de la Prodanca :) GALERIE FOTO Cu cine a plecat Dan Alexa după ce a fost bătut de Anamaria Prodan » Bruneta l-a așteptat la stadion

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
theunderdog
theunderdog  •  14 Iulie 2019, 19:26

Ce sa ceri de la manelista asta... ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  14 Iulie 2019, 17:56

O *** parvenita pe care voi jurnalistii, fie ***, fie din cine stie care motive, i-ati dat prea mare importanta !! Justificarile ei sunt penibile, doar pentru prostii care pot inghiti asemenea enormitati !! Pana si un *** si-a dat seama ca motivul gestului mitocanesc are la baza gelozia !! Sa fim seriosi !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  14 Iulie 2019, 17:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează