FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Apar noi detalii din ancheta internă de la Dinamo! Un jucător acuzat că a băut este reevaluat de conducere » Petrecăreții, azi la antrenament

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2017 13:29

După meciul de coșmar cu Viitorul, 0-4, staff-ul și conducerea lui Dinamo au continuat să facă cercetări interne cu privire la jucătorii care au petrecut în noaptea de dinaintea meciului din Cupă, cu Aerostar Bacău, 1-0.

Potrivit informațiilor GSP.RO, șefii lui Dinamo au ajuns la concluzia că mijlocașul Sergiu Hanca nu se află printre cei care au băut în acea seară. Totuși, acesta va fi pedepsit de club, cu o amendă mai mică decât colegii săi, pentru că nu a respectat programul de somn, acesta culcându-se la ora 1 noaptea.

 petrecăreții, azi la antrenament

După ce la conferința de după meci, Vasile Miriuță era extrem de nervos și spunea că nu vrea să mai audă de jucătorii care au petrecut înainte de meci, aceștia sunt la antrementul de azi, care avea loc la ora 15:00.

Dinamoviștii au decis ca jucătorii să participe la antrenamentul de refacere, iar antrenorul Vasile Miriuță va lua decizia daca va miza în continuare pe ei. Dinamo au probleme de lot înainte de meciul cu Gaz Metan, de sâmbătă. Adam Nemec este suspendat, în timp Costache și Steliano Filip sunt accidentați.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
mosvasile
mosvasile  •  31 Octombrie 2017, 20:02

Auzi la Negoitza!El cica nu are nici o vina pentru ce se intampla cu Dinamo de cateva etape incoace ! Recunoaste ca da,intradevar i-a permis lui Becali sa negocieze cu Nemec,dar zice ca asta nu inseamna ca el Negoitza,a acceptat suma oferita de Becali ! Nemaipomenit ! Pai daca nu a acceptat suma oferita de Becali,atunci de ce i-a permis tartorului din Pipera sa suceasca negocieze cu un jucator aflat sub contract cu Dinamo si astfel sa strice atmosfera la echipa?

calinescu_
calinescu_  •  31 Octombrie 2017, 17:51

ALO ......!!!! MIRIUTZA ESTI DUS CU PLUTA ??????????? NU ESTE MOMENTUL SA PUTEM RENUNTA LA COSTACHE SI LA NEDELCEARU SI SA JUCAM CU NASCIMENTU SI ROMERA .....!!!!!!!! COPII ASTIA SUNT VARFURILE GENERATIEI LOR , TREBUIE CRESCUTI INTR-UN MEDIU SANATOS ....!!!! VAD CA NIMENI NU-I DA UN SUT IN FUND LUI DANCIULESCU , CARE ESTE PARTAS LA CE S-A FACUT RAU IN ULTIMUL AN ....!!!!! DE AICI TREBUIE INCEPUT , SI ADUS UN CONDUCATOR RESPONSABIL ...!!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  31 Octombrie 2017, 16:57
Postat de liviu.28 pe 31 Octombrie 2017, 16:27

DINAMO = RUSINEA EUROPEI DE EST !!!

ești atât de limitat,mai știi și altceva teleghidatule,hai bagă și o înjurătură că se poartă,cap de rumeguș,dacă-ți dau o dictare,rupi stiloul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează