LIGA 1  ·  ACS POLI - ASTRA 2-1

EXCLUSIV Audieri în cabina lui Colțescu după Poli - Astra! Oficialii giurgiuveni s-au răzgândit » Ce a scris arbitrul în raport

Articol de — Luni, 30 Octombrie 2017, 16:10

În raportul de joc de la ACS Poli Timișoara - Astra, 2-1, oficialii clubului din Giurgiu au recunoscut de față cu cei doi observatori că nu au fost înjurați de "central", semnând raportul în care craioveanul a notat discuțiile din cabină cu aceștia.

După eliminarea lui Edward Iordănescu, scandalul a continuat și la finalul partidei. La interviuri a participat secundul Astrei, Ionuţ Stelescu, care a spus: "În casca arbitrului de lângă noi s-a auzit înjurătura lui Colţescu. Cum să-ţi fie înjurat antrenorul? Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să aud aşa ceva, nici măcar la liga a patra". Același discurs l-a avut și Al. Ioniță II: "Domnul Sebi a înjurat şi vorbea cu arbitrul de rezervă să-l scoată mai repede pe domnul Edi din teren". 

Informat de declarațiile făcute, Sebastian Colțescu i-a anunțat pe observatorii meciului că vrea să stea de vorbă cu cei doi. Sursele Gazetei au dezvăluit că observatorul de arbitri, Florin Hincu, dar și cel al LPF, Imilian Șerbănică, au asistat în cabină la dialogul pe care arbitrul din Craiova l-a avut cu Stelescu, dar și cu delegatul clubului din Giurgiu, Matei Mihai. "Domnilor! Vă rog să-mi spuneți sincer, în prezența colegilor mei și a domnilor observatori, dacă ați auzit într-un moment că eu v-am înjurat sau v-am adresat cuvinte jignitoare!" a fost poziția lui Colțescu.

Au semnat raportul de arbitraj!

La mai puțin de 20 de minute de la primele declarații, Stelescu și-a schimbat părerea: "Nu ne-a înjurat". Declarațiile fiind confirmate și de Matei: "Ne știm de atâția ani cu Sebi, eu, unul, nu l-am auzit când ne-a înjurat. A fost un meci cu tensiune, dar nu l-am auzit să ne înjure". Colțescu le-a mulțumit celor doi, iar în prezența observatorilor a notat în raport: "După declarațiile de la flash-interviuri am decis să chem oficialii clubului Astra să confirme în fața observatorilor dacă le-am adresat cuvinte jignitoare. Cei doi oficiali de la Astra au negat declarațiile făcute la zona de interviuri". 

"După meci eu nu am fost în cabina arbitrilor sau a observatorilor. Nu am purtat niciun fel de dialog cu dânșii la finalul meciului. Tot ce am avut de spus am făcut-o la flash interviu. Apoi am plecat la conferința de presă. Ceea ce afirmăm ne asumăm! Vreau să se înțeleagă că eu nu am vorbit cu nimeni după meci"
Ionuț Stelescu, antrenor secund Astra

Sursele GSP susțin că tot ce a fost scris în raportul meciului a fost confirmat și semnat de către delegatul clubului de la Dunăre, așa cum prevede procedura. Mai mult, în vestiarul arbitrilor ar fi fost chemat și Ioniță II, dar acesta nu mai era la stadion în momentul în care Florin Hincu a mers pentru a-l chema. Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (13)

nenea007  •  31 Octombrie 2017, 10:05

Frica?... Zicala romaneasca cum ca '*** p...***' este mai adevarata ca niciodata...:)...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mpanciuc  •  30 Octombrie 2017, 19:56

Acum ca s-a descoperit minciuna,Al.Ionita si Stelescu ar trebui suspendati vreo 2 luni,data viitoare vor sti ca declaratiile calomnioase se pedepsesc

spinoza  •  30 Octombrie 2017, 19:45

Al. Ioniță II un floc in calea uitarii. Caracter indoielnic pe care nu poti pune pret! Mai este si jucator de Nationala. Despre Iordanescu ce sa zic... Dezgustator!

Vezi toate comentariile (13 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1