FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Avem lista de cumpărături a lui Negoiță » Dinamo vrea 6 jucători, 3 sunt de la o retrogradată

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 09:42

GSP.ro vă prezintă jucătorii cu care Dinamo vrea să se întărească în această vară. Trei dintre ei sunt de la retrogradata ACS Poli Timișoara. 

New Dinamo chiar e ca la începuturile lui Negoiță! Echipa a jucat în ultima perioadă mai mult cu tineri, iar managementul are de gând să transfere de la echipe retrogradate, așa cum a făcut-o în primul an de patron al afaceristului de la RIN. Atunci, bucureștenii au transferat de la Corona Brașov, acum vor să ia jucători de la Poli Timișoara.

Roș-albii așteaptă ca bănățenii recent retrogradați să intre în faliment pentru a-i "fura" pe Haruț, Bîrnoi și Straton. Ultimul poate pleca și liber de contract.

Pe lângă aceștia, GSP.ro a anunțat în exclusivitate transferul lui Mircea Axente de la Botoșani și negocierile avansate cu Andrei Radu.

"Îmi doresc un atacant, un fundaș stânga, un fundaș dreapta și poate un jucător la mijlocul terenului. Mi-aș dori să am doi jucători pe fiecare post" Florin Bratu, antrenor Dinamo

9.000 € va fi cel mai mare salariu de la Dinamo în noul sezon, dacă acceptă Katsikas prelungirea. Până acum, cel mai bine plătit era Nemec, 11.000  € lunar

Radu sau Vlad?

Dinamo este în negocieri avansate cu fundașul stânga Andrei Radu, iar varianta de rezervă pentru acesta este Alexandru Vlad de la CFR. Bratu l-ar prefera pe Andrei Radu, dar fostul junior al lui Dinamo mai discută și cu Cordoba, din liga a doua spaniolă. Cu toate că Vlad mai are contract cu CFR până în vara lui 2020, acesta nu ar fi greu de luat pentru că echipa clujeană nu se bazează pe serviciile sale. 

Straton, rezervă sau titular?

Penedo a semnat prelungirea contractului pe un an, dar poate pleca dacă cineva achită 100.000 € pentru panamez. Bratu ar vrea încă un portar care se poate ridica la nivelul de titular în cazul în care Penedo pleacă. Îl consideră potrivit pe Straton pentru că acesta ar putea accepta și să fie rezervă în cazul în care panamezul va rămâne în Ștefan cel Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
zecs93
zecs93  •  05 Iunie 2018, 20:27

A.Radu,Bilinski,Hamed Kone sunt doar cativa jucatori interesanti !!!

rocky2
rocky2  •  05 Iunie 2018, 19:26
Postat de ando89 pe 05 Iunie 2018, 12:52

Pe listă mai scria: șase frazele congelate, două kg de macaroane vărsate, trei kg de oase de vită și un bax de beri la pet de doi litri. Totul de la reduceri și pe caiet:))

Ce faci nene cu toate bunatatile astea, botez?:)))

mateiserban
mateiserban  •  05 Iunie 2018, 16:48

Si eu puteam sa fac o lista mai buna din jucatori liberi de contract sau de la echipele mici: Mihai Roman de la Botosani (chiar daca e trecut de 30 joaca ca la 20), Adrian Balan (ca tot s-a certat cu aia de la Voluntari), Razvan Gradinaru, Kizito, Nivaldo, Mario Rondon, Tandia, poate si Ivanovici sau Laurentiu Bus. As incerca sa-l aduc pe Sergiu Bus atacant, ca a jucat foarte bine la bulgari. As face tot posibilul ca Lazar sa vina inpoi daca nu i se prelungeste in Qatar. Aaa, vor tineri de ii iau pe Birnoi si Harut? Luati-l ma pe Vilceanu ca freaca banca de un an de zile la Astra si era unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi la nivelul lui de varsta, e exact stilul lui Mitrita. Si Ontel la fel, liber de contract, macar sa faca pregatirea.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează