FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

EXCLUSIV Bănel Nicoliță ar putea fi din nou coleg cu singurul jucător care l-a depășit la testele fizice

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 13:34

Alexandru Lazăr urmează în cursul zilei de astăzi să-și rezilieze contractul de comun acord cu ACS Poli Timișoara, însă fotbalistul de 24 de ani nu duce lipsă de oferte.

Mijlocașul e aproape de o revenire la Viitorul, dar de serviciile sale s-a interesat și Pandurii Tg. Jiu. Lazăr a mai evoluat pentru formația lui Gheorghe Hagi în perioada 2011-2014, după care a fost  transferat de ACS Poli Timișoara.

ACCIDENTAT UN AN DE ZILE

Fotbalistul a avut un ghinion incredibil la ACS Poli, unde a suferit două accidentări care l-au ținut pe tușă aproape un an. Prima dată s-a accidentat în toamna anului 2014 la ligamentele genunchiului drept, dar în primăvară a revenit după operație și părea să reintre ușor, ușor în programul echipei a doua care joacă în liga a cincea.

Acolo s-a accidentat din nou în luna mai a anului trecut, după ce a căzut rău pe același genunchi la care era operat și a fost nevoit să stea din nou pe bară aproximativ 7 luni. Acum fotbalistul s-a recuperat complet și e pregătit să revină în teren.

Singurul care l-a făcut pe Bănel

În 2010, cînd juca la Steaua II, Victor Piţurcă l-a luat pe Alexandru Lazăr în cantonamentul primei echipe, iar tînărul fotbalist a fost singurul jucător de la acea vreme care l-a bătut la testele fizice pe "maratonistul" Bănel Nicoliţă!

PSG şi Levante în CV

În perioada junioratului, fotbalistul a acumulat experienţă şi din străinătate. Din păcate, situaţia n-a fost atît de fericită. Părinţii săi au divorţat şi el s-a dus alături de tată, care trăia în Franţa. Acolo a jucat la Es Parisienne, după care cei de la PSG au pus ochii pe el şi l-au luat pentru următorii 4 ani. La 12 ani a ajuns în Spania, la Levante, fiind ajutat de bunica sa, iar la 15 ani a semnat cu Steaua.

CV Alexandru Lazăr
20 februarie 1991
mijlocaş central
A mai jucat la Steaua II, Viitorul și ACS Poli Timișoara
5 partide a evoluat ACS Poli
3 selecţii în naţionala sub 19 ani a României

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (1)
vyyllyy
vyyllyy  •  08 Ianuarie 2016, 14:21

Si Fcsp nu ? , ma mir c'um de nuati scris iar de echipa oierului , ca in ultimul timp Fcsp ii vrea pe toti dar nu ia nici unu :)))))).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează