FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Bomba începutului de an! CFR își poate pierde căpitanul » Camora vine de urgență la București să-și stabilească viitorul! Reacția impresarului

Articol de - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 10:06

Anul 2019 poate începe prost pentru campioana României! Mario Camora are mai multe oferte tentante din Portugalia, Turcia și Cipru și e la un pas să plece de la CFR Cluj. E decis să aleagă inclusiv alte oferte din Liga 1!

UPDATE 11:30

Sergio Guedes, agentul lui Camora, a declarat pentru GSP.ro:"Este adevărat că vin special la București să am o întâlnire cu Mario. Există mai multe oferte importante pentru el din trei țări. Vom vedea ce o să fie. El își dorește să rămână la CFR, dar nimeni din club nu a venit cu o ofertă concretă de prelungire a contractului. E în ultimele șase luni la Cluj și există interes pentru el din altă parte".

știrea inițială, ora 10:00

Fundașul de 32 de ani a intrat în ultimele șase luni de contract și mai multe echipe importante se bat pe semnătura portughezului. Din informațiile GSP, oficialii clujeni i-au propus în urmă cu câteva luni lui Mario prelungirea contractului cu CFR Cluj, dar totul a rămas la nivel declarativ.

Camora joacă de 8 ani în Gruia și prima opțiune pentru el este să rămână la CFR. Dar până în acest moment nimeni din conducerea clubului nu a mai discutat despre o eventuală prelungire a contractului căpitanului. Chiar dacă există oferte bune pentru el, Mario vrea să aibă în primul rând o discuție cu cei din conducerea campioanei în ceea ce privește prelungirea acordului cu CFR.

3 trofeeare Camora din cele 10 cucerite de clujeni în istoria lor: două campionate și o Cupă a României

Gazeta știe că în acest moment există trei oferte tentante din Portugalia, Turcia și Cipru, iar Camora va ajunge de urgență la București din Istanbul, chiar în această seară! A petrecut Revelionul în Turcia, dar acum se gândește mai mult la viitorul său. CFR va pleca în cantonament pe 12 ianuarie, iar până atunci, căpitanul campioanei vrea să aibă viitorul asigurat și să-și pună semnătura pe un contract care va intra în vigoare din vara acestui an.

La București va ajunge de urgență și agentul său din Portugalia. Acesta sosește mâine în România, iar imediat va discuta cu Mario despre viitorul său la CFR sau dacă se gândește să ia în calcul și alte oferte pe care acesta deja le are! Mai mult, Camora i-a transmis agentului său că nu exclude să ia în calcul și variante mult mai bune din Liga 1.

1,2 milioane de euroeste cota de piață a lui Camora, conform siteului de specialitate transfermakt.de

"Mi-aș dori să-mi închei cariera la Cluj. De ce să plec? Aici mă simt bine. Eu vreau să rămân, însă nu poți să știi ce se întâmplă peste o săptămână, o lună, un an. În fotbal, azi poți fi cel mai bun, iar mâine să nu știe cum să te dea afară. Dacă voi fi dorit, eu vreau să rămân pe viață aici!"
Mario Camora, fundaș CFR - declarație din iunie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Ianuarie 2019, 20:25
Postat de cfrinho pe 02 Ianuarie 2019, 16:14

Nu stiu care-i treaba cu articolul asta...Camora tine mult la CFR si la Cluj, se gandeste serios sa se stabileasca de tot in Cluj, a acceptat micsorari de salariu cand am fost insolventa, omul se simte bine unde este si nu cauta oferte prin alte parti. Nu e hamesit dupa riyazi sau yuani ca unii compatrioti, are alta scara de valori.

aici e vorba de scara de valori a gsp...adica scara fara trepte. incep din prima zi a anului campania de destabilizare a CFR pentru ca sunt in lupta directa la titlul cu echipa stapanului lor. ieri ne-au spus de problemele financiare imaginate de ei, azi au inceput sa plece jucatorii. ce sa te astepti de la pamfletul de curte al lui gigel...

lobbyone
lobbyone  •  02 Ianuarie 2019, 18:12

Camora asta e foarte posibil cel mai bun jucator din liga 1.

c0munist
c0munist  •  02 Ianuarie 2019, 17:50

Cred ca sunt niste inventii de presa :)) ar fi frumos ,dar eu sunt convins ca presa din Bucuresti nu cunoaste ce se intampla cu adevarat la CFR Cluj , doar speculatii peste speculatii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează