FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ca pe vremea lui Parpas și Gora Tall! Detaliul care îi sperie fanii lui FCSB: de ce Becali trebuie să recalculeze transferurile!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 12:31

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat lina de fund pe care FCSB o va alinia în sezonul viitor: Bălașa, Larie, Momcilovici.

Bălașa e un fundaș de care steliștii nu s-au convins în jumătate de an dacă e lateral sau central!

Larie, 30 de ani, nu are meciuri în echipa națională și n-a mai jucat în Europa de acum un deceniu, când evolua pentru Farul. În plus Momcilovici este un fundaș stânga pe care Dică îl transformă în stoper ca să-i facă loc pe bandă nou-venitului Junior Morais. 

Roș-albaștrii nu au mai mizat de multă vreme pe o defensivă atât de fragilă.

Zona centrală a mai arătat îngrijorător, chiar mai rău decât în prezent, în sezonul 2009-2010, când Mihai Stoichiță folosea un cuplu Jelev-Parpas.

Bulgarul era spre finalul carierei, ca și Larie acum, iar Parpas, un cipriot pe care "nea Mihai" îl prezentase drept "un stoper în stilul lui Mirel Rădoi".

Parpas avea o singură trăsătură în comun cu Rădoi: era cam scund pentru un fundaș central, în jur de 1,80. Rezerva lui era Gora Tall, un african adus, de asemenea, din Cipru. El n-a jucat deloc, a rămas din România doar cu porecla pe care i-a pus-o Gigi, "Gura Tal".

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi analiza completă a defensivei echipei roș-albastre și o comparație cu defensivele din trecut.

TOT ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ DE ASTĂZI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Iunie 2017, 21:21

mare greseala,l a dat pe boldrin pe bani de nimic,nu l a adus pe nedelcu,nu tu 2 fundasi centrali,daca ramane lotul asta,bag mana in foc ca nu se castiga nimic,oricine castiga,doar steaua nu !

815309251857881
Popa George  •  23 Iunie 2017, 17:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Iunie 2017, 16:15
Postat de unico_biancorossi pe 23 Iunie 2017, 15:04

pai nu voi i-ati ridicat in slavi de nu mai pot ? nu voi i-ati facut galactici, stelari, bla bla ?? cine scrie 20 de articole zilnice despre mareata echipa fecesebeana decat cancanista gesepeana ? domnilor, au doi jucatori de doamne ajuta, si aia fugiti de la mafoamea giurgiuveana ! restul sunt pur si simplu pamant de flori.)

usor ca iti plezneste o vena si iar faci zeci de clone de pe care ma injuri...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează