FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cât trebuie să plătească Dinamo pentru a-i face un moft lui Miriuță și ce șanse sunt ca Negoiță să accepte

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 11:50

Vasile Miriuță a primit o veste proastă din partea conducerii lui Dinamo. Planul său de a aduce înapoi jucătorii împrumutați e tot mai puțin probabil.

Ionel Dănciulescu a anunțat că doar Daniel Popa își poate încheia împrumutul la Botoșani, dacă Dinamo plătește pentru asta.  Sursele GSP.RO susțin că Dinamo ar fi nevoită să plătească 10.000 de euro pentru a-l aduce înapoi pe Popa

E greu însă de crezut că Ionuț Negoiță va alege să plătească această sumă pentru a-l aduce înapoi pe Daniel Popa, mai ales că acesta n-ar avea garantat locul de titular. 

Dinamo îi are acolo, în afara lui Bokila care probabil va pleca în iarnă, pe Adam Nemec și Rivaldinho, doi dintre cei mai valoroși fotbaliști pe care se poate baza Vasile Miriuță. 

În acest caz prioritățile lui Vasile Miriuță sunt revenirile lui Patrick Petre, Vlad Olteanu, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu și Denis Ciobotariu. Și în cazul acestora trebuie văzut în ce condiții le pot fi întrerupte împrumuturile. 

250.000 €este cota lui Daniel Popa pe transfermarkt. Fotbalistul a adunat 12 meciuri în acest sezon, a marcat o dată și a oferit 3 pase decisive

CARE SUNT JUCĂTORII ÎMPRUMUTAȚI 

Vasile Miriuță a cerut conducerii să aducă fotbaliști împrumutați de Dinamo la diverse echipe din Liga 1 și a 2-a, Daniel Popa (Botoșani), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu și Mihai Popescu (ambii de la Voluntari), Laurențiu Manole și Andrei Târcoveanu (ambii de la Mediaș), Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu (ambii de la Chindia).

"Avem un nucleu bun şi am vorbit cu conducerea, vom avea mai mulţi tineri în lot. Nu putem juca numai cu tineri, dar aţi văzut ce bine a jucat Dudea cu Astra"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo, după 1-1 cu Astra

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (22)
legoolas
legoolas  •  04 Octombrie 2017, 21:17

Nici eu nu am inteles de ce s-a cedat Popa la Botosani. Tinand cont ca la Dinamo erau doar Rivaldinho si Nemec, nici macar Moldoveanu nu era refacut. Popa are talie, are pofta de joc, pare bataios, are si viteza. De ce? Nu stiu!

calinescu_
calinescu_  •  03 Octombrie 2017, 20:56

DE CE MI S-A ELIMINAT COMENTARIUL ???????????????

stoichkov8
stoichkov8  •  03 Octombrie 2017, 14:33

ce sa caute DanielPopa inapoi la Dinamo. Daca era bun nu mai era imprumutat. Patrick are timp sa revina... si de restul nu cunosc. Cred ca isi revine echipa cu lotul actual... cel putin ptr playoff.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează