FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - U CRAIOVA

EXCLUSIV. CCA aruncă în aer meciul pentru titlu, Botoșani - Craiova! L-a delegat pe arbitrul care a măcelărit un meci

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 14:29 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 15:41

Duminică de la ora 19:30, FC Botoșani și Universitatea Craiova joacă un nou meci care poate face lumină în ceea ce privește noua campioană a României. 

Pentru confruntarea de mâine, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l trimită la centrul pe gafeurul Radu Petrescu, care acum trei etape a măcelărit partida dintre Poli Iași și Hermannstadt.

Radu Petescu va conduce confruntarea de la Botoșani, vitală pentru olteni dacă vor să spere la titlul de campioană din Liga 1. Doar că Petrescu vine după trei etape de suspendare și asta după ce-a făcut praf partida dintre Poli Iași și Hermannstadt, 2-3. 

În acea confruntare, arbitrul bucureștean de 37 de ani a avut patru decizii greșite, toate în favoarea celor de la Hermannstadt, aflați în acel moment cu un picior în hora retrogradării.

  • a refuzat un penalty gazdelor după ce Vodă l-a faultat în careu pe Grădinaru
  • nu l-a eliminat pe Viera, după o intrare extrem de agresivă asupra lui Andrei Cristea
  • nu a dat penalty pentru Iași după ce Stoica l-a luat în brațe pe Luckassen, ca la fotbal american
  • n-a văzut un fault evident în atac făcut de Caiado asupra lui Șerban, pe care îl lovește cu palmă peste față
EXCLUSIV. CCA aruncă în aer meciul pentru titlu, Botoșani - Craiova! L-a delegat pe arbitrul care a măcelărit un meci

După acel meci, Mircea Rednic a făcut declarații legate de arbitrajul scandalos al "centralului" bucureștean: "E greu să joci așa! OK, bă, dă-le și lor, dar dă-ne și nouă. Nu îl recunosc pe băiatul ăsta. A fost falt clar la Șerban. În fața arbitrului, nu se poate așa ceva! Vezi că arbitrul tolerează și agresivitatea lor, ai situații clare de penalty și tu nu dai… Nu avem ce să facem, jucăm acasă și încercăm să recuperăm punctele".

"E inexplicabil. Eu nu pot să cred că în 2020 mai există astfel de arbitraje. Ok, nici jocul nu a fost ce trebuie, dar sunt șocat de această manieră de arbitraj"
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

9 mari greșeli de arbitrajare Radu Petrescu în actualul sezon de Liga 1, fiind al doilea în clasamentul erorilor, după Ionuț Coza, care a făcut praf meciul dintre Astra - FC Botoșani 1-0, din etapa 2 a play-out-ului

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV CFR Cluj a cerut ajutor Guvernului maghiar » Așteaptă răspunsul lui Viktor Orban

EXCLUSIV Coșmarul continuă: încă un caz de coronavirus la Dinamo!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
dansy
dansy  •  19 Iulie 2020, 14:26

Ca sa vedeti nemernicia CCA o sa va reamintesc ca Radu Petrescu este cel care acum 2-3 ani a dat in favoarea FCSB acel penalty la un presupus hent al lui Acka aflat la un metru in afara careului.Si asa FCSB a mai bifat o victorie cu Universitatea in palmaresul lor mincinos.

viforul
viforul  •  18 Iulie 2020, 20:18

De unde a apărut și clovnul asta de arbitru? Ia sa ne uitam puțin printre rude..........

id45
id45  •  18 Iulie 2020, 19:24

Voi ati dat 3 etape la un meci de 3 puncte pentru gazde , in loc sa-l fi scos definitiv din fotbal ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează