FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV » Cel mai cutremurător interviu din 2018 » Drama teribilă prin care a trecut arbitrul Radu Petrescu: "Așteptam un Nurofen, dar doctorul mi-a scos din cap o tumoare cât o mandarină!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de , , - Publicat luni, 31 decembrie 2018 09:19

Arbitrul român Radu Petrescu a revenit în circuit în acest sezon după ce a depășit cu brio o mare cumpănă din viața sa: acestuia i-a fost depistată o tumoare beningă pe creierul mic, dar s-a operat și a trecut cu bine peste probleme.

"Centralul" a acordat în luna martie un interviu amplu Gazetei Sporturilor, în care a povestit momentele de dinainte și după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

-Cum ai simțit că ai probleme? Când ți-ai dat seama?
- Culmea, n-au existat simptome de niciun fel! Spun "culmea" pentru că operația a constat în extirparea unei tumori de mărimea unei mandarine! O tumoare care din fericire era benignă.

-Simptome clare n-au existat, dar niște semne apăruseră, nu?
-Am avut două momente. Un moment în mai, eram la un turneu din Franța. Într-o zi cu meci mi-a fost rău, dar era o durere pe care aș fi asociat-o, să zicem, cu un geam deschis din cauza căruia te trage curentul. Am mâncat de prânz, am dormit, a fost meciul și a trecut, nu am mai avut nimic. A doua situație a fost în iulie, când am mers în Estonia, eram rezerva lui Feșnic. Atunci mi-a fost rău după meci, un pic mai rău decât îmi fusese în Franța. Totul a culminat când am mers în Irlanda pentru un meci, pe 12 sau pe 13 iulie.

Operat de urgență

-Cum ai procedat?
- M-am dus la un control, cu gândul să aflu ce și cum. Mi s-a făcut o tomografie la Bagdasar, la spital. Îl cunoșteam cât de cât pe medic. Când a apărut cu rezultatul analizelor mi-am dat seama după fața lui că era nasol. M-a întrebat "Suntem bărbați?". "Da, nu vreau să ne ascundem". "OK, stai jos".

-Și ți-a dat direct diagnosticul?
- Da, "Ai o tumoare pe creierul mic". Era într-o zi de vineri. Eu l-am întrebat ce presupune și el a spus că trebuie operație. Dar n-a zis "Acum, mâine!". "Atunci, o să mai vin săptămâna viitoare", i-am spus eu. Doctorul a reacționat imediat: "Cum adică să mai vii săptămâna viitoare? Eu te-aș ține de acum! E o chestiune oarecum urgentă, nu permite întârziere!". I-am cerut un timp să mă gândesc. Mă luase ca din oală. Eu venisem la spital crezând că-mi recomandă un Nurofen și-mi zicea că am o tumoare pe creier!

Citește AICI interviul exclusiv cu Radu Petrescu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Decembrie 2018, 17:15

Pacat ca medicul a uitat sa-i scoata si hotia din cap... Multa sanatate, caci oameni suntem!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Decembrie 2018, 14:43

iar gsp a scos din cap o ciorba reincalzita de revelion. acelasi articol ca acum 2-3 luni. cum impachetati azi veti impacheta tot anul viitor !

811730288915362
Constantin Luca  •  31 Decembrie 2018, 14:26

NU DORESC RAUL NIMANUI DAR ACEST INDIVID ESTE UN SMECHERAS CARE TE FURA LA LUMINA NOCTURNEI,DACA MEDICUL LA PACALIT INSEAMNA CA CINEVA ACOLO SUS IL IUBESTE...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează