FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cine îi ia locul lui Mutu? Variantă neașteptată pentru postul pe care "Briliantul" îl lasă vacant dacă pleacă la FRF

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 15:44

Contra nu este singurul care lasă Dinamo pentru un post la FRF. După "Guriță", în tabăra FRF are mari șanse să ajungă și Adrian Mutu. Directorul general al "câinilor" a avut azi o ultimă întâlnire cu Răzvan Burleanu și se pare că s-a ajuns la un consens.

Oricum, Mutu confirmase încă de joi seară că urmează să se vadă cu șeful FRF pentru a pune la punct ultimele detalii: "O să am ultima întâlnire cu Răzvan Burleanu şi o să vedem dacă mă duc sau nu la FRF. Nu ştiu încă să vă spun mare lucru, dar cu siguranţă este vorba despre o poziţie administrativă".

Marius Stan, variantă și înainte de Mutu

Dinamo ia în calcul aducerea lui Marius Stan, 60 de ani, unul dintre cei mai experimentați oameni de fotbal disponibili, care s-ar plia excelent pentru postul lăsat vacant de Mutu.

Fost președinte la Oțelul și primar al orașului Galați, Stan a fost o piesă importantă în cadrul conducerii clubului în sezonul 2010-2011, la finalul căruia formația de pe Dunăre a luat titlul, Supercupa și a mers în grupele Champions League. Marius Stan a mai fost dorit și în septembrie anul trecut, înainte ca Mutu să vină la echipă.

Despre fostul primar al Galațiului s-a mai spus că ar fi tentat să candideze la șefia FRF și LPF. Luna trecută a fost și pe lista Concordiei Chiajna. O altă variantă ar fi ca până în iarnă acest post să rămână liber, urmând ca în pauza competițională să se ia o decizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Octombrie 2017, 20:19

Eu am auzit ca il aduce pe celebrul marius72, binecunoscut pentru opiniile inteligente de pe acest site. Este celebru pentru ca a spus ca Hagi era "atacant" in Nationala Romaniei, se vede ca se pricepe foarte bine la fotbal, are asigurat postul de manager (de mici?) la bufetul de la Rin.

1030452427092215
Iulian Morosanu  •  06 Octombrie 2017, 18:56

dl. mutu :))) POATE SA MEARGA SANATOS CA NU CONSTITUIE O PIERDERE PT DINAMO.IDEEA E CA NU AVEM CE FACE CU MARIUS STAN, TREBUIE UN DINAMOVIST ADEVARAT GEN PRUNEA

calinescu_
calinescu_  •  06 Octombrie 2017, 17:14

NU-L IA SI PE CODOBAN CU EL ???????????? SA MAI DEVALIZEZE SI DINAMO ??????? NU CRED CA NEGOITZA E ATAT DE NAIV ....!!!!!! PRUNEA AR FI CEL MAI INDICAT .....!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează