FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Claudiu Florică și Adrian Marțian îi răspund lui Ionuț Negoiță: „Omul fură rău curent. Vrea să joace la cacealma ca la poker”

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 20:19

Claudiu Florică și Adrian Marțian i-au răspuns lui Ionuț Negoiță, după ce patronul lui Dinamo i-a atacat pe cei doi oameni de afaceri care au vrut să cumpere clubul din Ștefan cel Mare.

Florică a vrut să cumpere diverse pachete de acțiuni, inițial 51 la sută, apoi 67 la sută, iar la final 93 la sută, pentru suma de 3 milioane de euro. Negocierile dintre cei doi oameni de afaceri nu au produs nicio finalitate, iar astăzi principalul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare l-a atacat din nou pe Florică într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Și a venit și prima replică. Omul de afaceri a răspuns cu un derapaj sexist.

Singurul vinovat pentru faptul că Dinamo nu se vinde este Negoiță! Dacă ai o fată de măritat și e cam urâtă și cam proastă, nu spui asta în public. Zici că știe să gătească, să facă și curat, că-i plac florile...", a reacționat Claudiu Florică pentru GSP.  

Marțian: „Negoiță joacă la cacealma”

Adrian Marțian a reacționat și el în urma declarațiilor lui Negoiță din Gazeta Sporturilor: „De ce zice Negoiță că s-a saturat de marțieni? Eu sunt unul singur, Marțian. Omul fură rău curent. Vrea să joace la cacealma ca la poker. 

Credeți că nimeni nu avea bani să ia Dinamo?! Ăsta e un joc ieftin al lui Negoiță. Omul are tulburări grave de comportament. Dacă Negoiță s-a săturat de marțieni, de ce mi-a cerut avocatul lui într-o discuție la miezul nopții să virez urgent bani, că Dinamo moare?

Match Preview Academica Clinceni - Dinamo

Vezi și:

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță schimbă strategia și ajută PCH! „M-am săturat de marțieni! Dacă fanii sunt serioși, finanțez în continuare clubul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
2036290743290484
Ion Marin  •  19 Noiembrie 2019, 18:51

Draga Negoita , ti am trimis multe mesaje , de cand ai preluat clubul , chiar unele revolutionare, aici si pe email, dar nu ai tiniut cont de ele.In al doisprezecelea ceas , ti a venit mintea la cap.Dar Mister Negoita , aduna te , formeaza o echipa din cadrul clubului care sa mearga in ficare judet ,cu caravana Dinamo cu un contract incheiat intre tine si suporteri prin care se angajaza sa cotizeze lunar cate 30 de lei iar banii care sa fie virati in contul clubului si transformati in actiuni.Sunt ata de multi oameni saraci care iubesc acest club , nu bogati ca TIRIAC si care vor darui pentru clubul care le a adus atatea satisfactii si bucurii si glorie unei Romanii macinate de rautate si ranchiuna.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca.

zecs93
zecs93  •  19 Noiembrie 2019, 01:49

negoita e un n3n0r0ci3t , ala nu vinde clubu, nu v ati prins ??

maccsero
maccsero  •  18 Noiembrie 2019, 23:55

Pentru Динамо e un client serios la Tiraspol, plătește în cartofi, dar cu condiția să-i fie livrată marfa pe cheltuiala vânzătorului, în ambalaj neinscripționat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează