FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Clauza care-l oprește pe Gigi Becali să-l aducă pe Cristiano Bergodi la FCSB: „Am avut o discuție și cu Dinamo”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 15:21

Numele lui Cristiano Bergodi a fost vehiculat în ultima perioadă ca fiind presupusul înlocuitor al lui Bogdan Andone pe banca lui FCSB, însă clauza de reziliere pe care o are la Voluntari ar putea să-l facă pe Gigi Becali să se răzgândească.

Robert Gheorghe, membru în Consiliul de Administrație al FC Voluntari, a declarat pentru GSP.ro:

Cristiano Bergodi are o clauză de 150.000 de euro, ceea ce cred că-l face un antrenor greu de luat în acest moment. El are unul dintre primele 3 sau 4 salarii din România. Staff-ul lui e plătit la fel de bine. Am avut o discuție și cu Dinamo și până la urmă a rămas la noi. Nu cred că se va schimba ceva acum, oricum nu gratis.

Dacă va fi să plătească cineva clauza și el va accepta să plece, noi nu mai avem ce face. Dar deocamdată i se fac toate poftele aici, la Voluntari”.

„La FCSB va veni un antrenor care a mai pregătit echipe din România” a fost anunțul făcut de Becali în direct la TV Digi Sport, printre variantele vehiculate se află și Toni Conceicao, fostul antrenor de la CFR Cluj.

Citește și:

FCSB // Gigi Becali face două transferuri după ce a văzut tragerea la sorți a play-off-ului Europa League: „De un an spun că am nevoie de ei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  05 August 2019, 16:05

Nu poate lua un antrenor cu personalitate si rezultate in Romania pentru ca ala pleaca dupa cateva etape !! Lui ii trebuie un *** care sa-l asculte orbeste si sa-i puna in practica ideile lui nastrusnice. Antrenorul este, el, marele cioban fardat, care se pricepe la toate, este unic si de neinlocuit !! Dupa ce a iesit din puscarie si s-a implicat direct la echipa, cu indicatii tactice, cu ce jucatori trebuie sa joace, care va fi schimbat la pauza, s.a.m.d, Fcsb-ul nu a mai catigat nimic in tara si de vreo doi ani a si uitat pe unde este Europa !! Mare strateg !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează