FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali face două transferuri după ce a văzut tragerea la sorți a play-off-ului Europa League: „De un an spun că am nevoie de ei”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 15:01

Dacă va trece de Mlada Bolselav, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea meciului Ventspils - Vitória Guimaraes.  După tragere, Gigi Becali a anunțat că va face două noi transferuri.

  • FCSB va juca pe 8 și 15 august cu Mlada Boleslav, în turul III al preliminariilor Europa League. Dacă trece, va juca împotriva învingătoarei partidei Ventspils - Vitória Guimaraes, pe 22 și 29 august.

CFR Cluj, FCSB și U Craiova și-au aflat adversarele din play-off-ul Europa League

„Chiar vorbeam cu MM Stoica și îi spuneam că vom juca împotriva portughezilor. Mi se ridică părul când mă gândesc că am zis că vom juca împotriva lor și așa mi-a dat Dumnezeu.

Acum, că am picat cu Guimaraes, iau doi fundași centrali. Nu făceam investiții dacă aveam un adversar mai greu și nu aveam șanse. Dar așa, mai fac transferuri. Nu-i cunosc pe fundași, nu știu cine sunt.

De un an de zile spun că avem nevoie de fundași centrali. Vom lua doi, dar eu nu mai fac nimic. Antrenorul îi va alege, el va negocia”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„La meciul cu Astra, nu vor juca Coman, Tănase, Vână și Filip”Gigi Becali

Citește și:

EXCLUSIV Marian Lupu, dezvăluiri despre accidentări: „Am solicitat doctorului să facă analize medicale pentru Man, Coman și Nedelcu. Din momentul acela nu mi s-a mai cerut părerea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
hmmmm
hmmmm  •  06 August 2019, 14:01
Postat de cipinho79 pe 05 August 2019, 18:21

pariez orice suma ca FCSB nu trece de Mlada :D Becali is face calcule degeaba, cat timp el e antrenor principal, echipa asta n-are nicio sansa, nici la Europa si nici la campionat !

Corect, dar anul viitor castigam si ... promovam iar in prima liga! :-)

magic4ever
magic4ever  •  05 August 2019, 19:56
Postat de aress123 pe 05 August 2019, 18:09

Daca ar fi terminat pe locul 9 sigur nu putea avea norocul asta. Sau daca ar fi avut doua aparitii in Europa in 12 ani....nu?

Fcsb nu merita de ani buni sa beneficieze de coeficientul uefa facut de adevarata Steaua București...dar daca Lpf & Frf au fost mana in mana cu Becali si nu au instiintat Fifa si Uefa ca aceasta clona Fcsb nu este Steaua Bucuresti si ca nu detine stema, culorile, numele, palmaresul...o sa se faca dreptate cat de curand si o sa plateasca Becali zeci de milioane de euro si o sa piardă si coeficientul aceasta care nu este al clinei Fcsb!

hmmmm
hmmmm  •  05 August 2019, 18:23
Postat de Soos Vilmos pe 05 August 2019, 17:51

Dupa Alaskert nu cred ca mai exista echipa care sa aiba probleme cu ***.

Hai, oftica-te! Dar voi doar datorita Stelei ati ajuns prin grupe, asa ca oftica-te in genunchi desteptule!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează