FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cohn își critică în termeni duri echipa favorită: "În ultimii 20 de ani, un singur fotbalist de la Dinamo m-a impresionat"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 11:55

Vladimir Cohn, fostul acționar al ”câinilor”, este dur cu echipa lui de suflet, Dinamo, păstrându-și verbul acid atunci când vine vorba despre fotbal. 

- Dacă ar fi să faceți o comparație între Dinamo de azi și echipa de acum 10 ani care câștiga campionatul sau cea din 2009 care a mai fost aproape de titlu, care ar fi diferențele?
- Dinamo n-a fost în ultimii 10-15-20 de ani o echipă cu elemente excepţionale. Doar Mutu a fost extraordinar, în rest mulţi fotbalişti normali, nu ieşiţi din tipare, când mai buni, când mai inconstanţi. În afara lui Mutu, nu m-a impresionat nimeni la Dinamo. Multora le era lene să alerge şi până la casierie. Cei de acum? O apă și-un pământ. Fără tehnică, fără o viteză ieşită din comun, au ceva voinţă şi-i struneşte antrenorul. Ce naiba, în afara lui Hanca, toţi au doar viteza I.

- Care este viitorul lui Dinamo?
- Este o mediocritate puţin mai elevată decât în alte părţi. Pe genul "În ţara orbilor, chiorul e împărat!". Negoiţă încearcă el câte ceva, l-a adus şi pe Mutu, dar totul depinde de bani, lipsa lor nu-ţi asigură un viitor ieşit din comun.

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
bogat
bogat  •  27 Aprilie 2017, 19:31

Ce tot il intrebati de vorba pe nea Caisa asta? Nu numai ca nu se pricepe dar pare ca s-a si ramolit. Mutu a jucat doar un an la Dinamo prin 2000, insa a prestat cu adevarat bine doar o jumatate de campionat in perioada asta. Nu ca nu ar fi fost un jucator foarte bun, dar au mai fost multi altii de mare valoare care au fost mai relevanti pentru Dinamo "in ultimii 10-15-20 de ani"...sa zic doar despre Contra actualul antrenor, Lobont, Lupescu, Vladoiu, Iftodi (un mare coordonator de joc) samd.

zizu
zizu  •  27 Aprilie 2017, 17:10

cine e acest.......? ce a facut notabil cat de cat in fotbal? toti vor sa vina la o echipa mare sa si faca ei nume! mai faceti si invers...

1643970192528321
Valentin Diaconu  •  27 Aprilie 2017, 16:42

Daca acest mare specialist in fotbal nu venea la DINAMO cine *** auzea de el, la fel ca gigi becali daca nu lua steaua. Acest semidoct mai bine ar tacea ca impreuna cu toata sleapca de mafioti a distrus DINAMO.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează