FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Come-back în fotbalul românesc! S-a pregătit cu preparatorul campioanei și acum e gata să revină: "Am trecut printr-o perioadă grea"

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 10:02

Ionuț Adrian Puțanu (23 de ani), fostul jucător al Viitorului din perioada 2015-2016, vrea să revină în fotbalul românesc după o accidentare cumplită suferită în vara anului trecut.

Fundașul juca în Liga a 4-a germană când a ieșit de pe teren accidentat, verdictul medicilor fiind ruptură de ligamente încrucișate. După o operație grea și peste 6 luni de recuperare, Puțanu spune că vrea să joace din nou în România.

Cu peste 60 de jocuri la naționalele de tineret ale României, fotbalistul s-a pregătit în ultimele săptămâni cu preparatorul fizic de la Viitorul, Roberto Berruero, cu care a rămas în relații bune de când evolua pentru campioana României.

"Am trecut printr-o perioadă mai grea, dar acum sunt ok. Am nevoie să mă pun bine fizic, dar cred că după un cantonament voi fi pus la punct. Genunchiul e ok, am făcut o recuperare spartană în Germania și acum sunt bine din punct de vedere medical. De șase săptămâni și jumătate mă pregătesc sub îndrumarea preparatorului fizic Roberto Berruero. Am vorbit zilnic cu el la telefon și mereu mi-a dat programul pe care să-l urmez. Îi mulțumesc pe această cale", a declarat Puțanu pentru GSP.ro.

Fostul component al naționalei sub 21 de ani spune că, deși vine după o perioadă dificilă, nu duce lipsă de oferte: "Acum sunt în discuții cu câteva echipe, dar nu-ți pot spune mai multe detalii până nu e ceva concret. în acest moment am nevoie de o perioadă de readaptare la efort și sprijin moral".

Din informațiile GSP.ro, Puțanu e dorit de Juventus București și ASU Politehnica Timișoara (din liga secundă).

Fundașul de picior stâng a strâns pentru Viitorul în Liga 1 35 de meciuri în care a bifat și un gol. Acesta a mai evoluat un sezon întreg pentru FC Brașov.

250.000 €e cota de piață a lui Puțanu în acest moment, conform transfermarkt.de

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează