FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Condițiile pentru realizarea transferului dorit de Becali » Alte două echipe îl doresc pe jucător: "Dacă nu se va întâmpla asta, fotbalistul nu va pleca"

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 12:06

Transferul internaționalului albanez Kamer Qaka de la Poli Iași stârnește interes atât pentru echipele din România, cât și pentru cele din străinătate.

Impresarul jucătorului, Sergiu Dan, confirmă că FCSB și Craiova au făcut oferte pentru mijlocașul de 23 de ani. Noutatea o reprezintă însă faptul că alte două echipe din La Liga și Rusia îl doresc pe Qaka, aceștia înscriindu-se pe lista doritoarelor pe ultima sută de metri.

"Sunt adevărate ofertele de la Steaua, Craiova și Real Zaragoza. Poli Iași își dorește o sumă de transfer mai mare decât au oferit până acum cele trei cluburi. Dacă nu o vor primi, atunci, cel mai probabil, nu va pleca de la echipă.

Jucătorul vrea salariu mai mare, e normal! Ăsta e un criteriu important. Până la urmă va primi cât va putea plăti clubul care-l va cumpăra. Sunt posibilități să obținem oferte de la cluburi din prima ligă spaniolă, dar și din Rusia. Discuțiile există, însă până acum n-a fost făcute ofertele", a declarat impresarul Sergiu Dan pentru GSP.ro.

320.000 €plus TVA oferă FCSB, iar toți banii i-ar da la semnătură celor de la Iași, în timp ce Craiova și Zaragoza vor să plătească sumele în tranșe, dar fără TVA.

"CS U Craiova, FCSB şi Real Zaragoza au trimis pe adresa clubului oferte scrise pentru Kamer Qaka. Sumele sunt sub pretenţiile noastre, de aceea nu ne grăbim să luăm o decizie. Dacă ar fi după mine, aş accepta oferta clubului spaniol, pentru că ni se oferă un procent de 30% dintr-un transfer ulterior. Cum Zaragoza are şanse să promoveze în Primera Divizion, sunt şanse mari ca în câţiva ani jucătorul să fie vândut pe o sumă mult mai mare, iar clubul nostru ar putea beneficia de o sumă importantă" Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

700.000 €e cota de piață a lui Qaka, potrivit transfermarkt.de

30 de meciuri
a jucat Qaka pentru Poli Iași în toate competițiile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  09 Mai 2018, 19:58

Oricum e lipsit de relevanță ce jucatori vor mai veni la fcsb. S-a demonstrat ca orice jucator bun care vine la fcsb se strica...

minell73
minell73  •  09 Mai 2018, 13:18

Qaka a jucat ca un ***. Cum sa faci doua faulturi asa aiurea? Nimeni nu a vazut ca totul a fost la comanda? Exact el,viitorul fcsb-ist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează