FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Continuă calvarul pentru un jucător important de la Dinamo: "Ne-a spus că are iar probleme. Dacă riscăm, ratează tot sezonul!"

Palici n-a vrut să prelungească în varî cu Dinamo, a ajuns în cele din urmă la Mouscron, unde a jucat doar 4 meciuri, iar din iarnă s-a întors în
Palici n-a vrut să prelungească în varî cu Dinamo, a ajuns în cele din urmă la Mouscron, unde a jucat doar 4 meciuri, iar din iarnă s-a întors în "Ștefan cel Mare" // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2018 17:50

Întors în "Ștefan cel Mare" ca un star, Antun Palici (29 de ani) o duce din accidentare în accidentare. 

Antun Palici a dispărut din echipa dinamovistă, imediat după ce Florin Bratu anunțase ce misiune și-a impus.

"Antun a demonstrat că e un jucător bun, a fost și căpitan aici, din punct de vedere fizic el încă nu e la un nivel ridicat, pentru că n-a jucat în Belgia. Eu l-am găsit aici, nu e problema mea de ce a fost adus. Poate clubul și antrenorul n-au știut în ce situație e, dar am încredere că-l pot salva. În două săptămâni, îl pun pe picioare!".

Doar că antrenorul nu prea are ce să facă. Fotbalistul de 29 de ani a resimțit probleme musculare și a ratat meciul cu Gaz Metan (3-0). N-a vrut să riște, iar staff-ul roș-albilor nu a încercat să-l convingă s-o facă.

Doar că situația nefastă pentru Palici continuă, iar croatul va rata și derby-ul play-out-ului de la Botoșani, de mâine seară."În continuare spune că are probleme musculare, așa e, iar dacă am risca și s-ar rupe din nou ratează tot sezonul", spun "câinii".

Revenirea lui Palici se transformă într-un fiasco, mai ales că și dinamoviștii iau în calcul o reziliere a contractului mijlocașului în vară având în vedere că se reintegrează greu la echipă.

800.000 €este cota actuală a lui Palici pe transfermarkt

25 de minute
a jucat în medie croatul în 2018 pentru "câini", în cele 3 meciuri

4,00e media notelor din GSP în dreptul croatului în meciurile jucate de la revenire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
luciann
luciann  •  17 Martie 2018, 10:55
Postat de baba_yaga pe 16 Martie 2018, 19:59

Cum adică, STEAUA ?! Păi, pe STEAUA, n-o poate încurca decât AFC RAPID !

Aia sunt CSA Regal Bucuresti, fara trecut si fara viitor...

jony1973
jony1973  •  17 Martie 2018, 07:22

Mai bun era Florentin Matei. Trebuie verificati mai atent jucatorii transferati.

lobbyone
lobbyone  •  16 Martie 2018, 20:12

Inca o dovada ca managementului dezastruos de la Dinamo . Florentin Matei luat gratis din croatia (imprumut momentan , e adevarat) , si-a batut joc de noi in meciul direct . Noi l-am luat pe Palic , accidentat , cu 2 zile inainte sa inceapa campionatul ! Florentin matei nu cred ca are mai mult de 5000 salariu la astra .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează