FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu l-a luat în vizor şi pe omul care ar putea ajunge în conducerea lui Dinamo: "Îl ştiam om de afaceri, nu bucătar"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 17:01

Cornel Dinu nu a ezitat să vorbească despre subiectul posibilei veniri a lui Cornel Şfaiţer, preşedintele lui FC Botoşani, în cadrul clublui din "Ştefan Cel Mare", "Procurorul" oferind o nouă replică ironică, în stilu-i caracteristic, la adresa celui care a declarat că "are reţeta pentru ca Dinamo să reuşească". 

"Știu că Șfaițer e dinamovist și un băiat minunat, dar mă surprinde când spune că are rețetă pentru că eu îl știam om de afaceri nu bucătar.

Legat de ceea ce fac directorii sportivi la noi, am să dau un exemplu din anii '90. Foggia îl avea antrenor pe Zeman și director sportiv pe nobilul Pavone, crescut la Milan. Pavone mi-a povestit că a adus toată generația de excepție de la Foggia umblând prin ligile inferioare, pentru a aduna jucătorii care au format acea mare echipă. Dacă nu mă înșel prin 1992 sau 1993 a fost declarat cel mai bun director sportiv din Italia.

Din păcate, la noi, directorii sportivi sunt un fel de antrenori cu pontaj pe bancă, chipurile așa dă bine", a declarat Dinu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Citeşte şi:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
140850989780062
Cristian Juganaru  •  25 Octombrie 2017, 15:37

Super „fine” ironiile respectabilului Cornel Dinu! Desigur, pt cei care poseda ceva neuroni si km de carte citita, nu si pt microbistii postaci. Pe de alta parte, a-i cere lui Cornel Dinu sa nu -si mai dea cu pararea pe subiecte din lumea fotbalului este ca si cum i-ai cere, de pilda, onorabilului Dan Berindei sa nu se mai exprime cu privire la domeniul istoriei, pt ca ar fi cam perimat.

mariuss72
mariuss72  •  24 Octombrie 2017, 20:00

Domnu' Dinu, mai lasati-ne, nu va mai baga in seama decit alde spirache, ca sa va dea mai departe mistourile astea invechite.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  24 Octombrie 2017, 19:49

Un *** ucrainean era tot ce le lipsea ăstora de la Dinamo, că-n rest le aveau pe toate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close