FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Craiova visează la Marius Șumudică! Mihai Rotaru ia în calcul să achite clauza de reziliere a acordului cu Gaziantep

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 20:49

CS Universitatea Craiova a anunțat astăzi despărțirea de Victor Pițurcă (63 de ani). Din informațiile Gazetei, Marius Șumudică (48 de ani) este și el printre antrenorii la care râvnește patronul Mihai Rotaru.

Lista posibililor înlocuitori ai lui Pițurcă se mărește. După Cosmin Contra, Eugen Neagoe și Cristiano Bergodi, o variantă surprinzătoare de ultimă oră vine dinspre Bănie.

Aducerea lui Marius Șumudică este un plan mai vechi al patronului Craiovei. Mihai Rotaru l-a dorit și în precedentele sezoane, dar circumstanțele din acel moment au făcut ca afacerea să cadă. Raționamentul șefului oltean este că tehnicianul care a cucerit titlul cu Astra o poate face și cu Craiova în acest an. 

Mihai Rotaru va reveni zilele următoare din Maldive, acolo unde și-a petrecut vacanța, și va demara negocierile. Ar fi dispus să achite și clauza de reziliere a lui Șumudică, situată în jurul valorii de 150.000 de euro. Discuțiile trebuie să fie însă unele rapide. Atât Gaziantep, actuala formație a lui Șumudică, cât și Craiova, se reunesc mâine, înaintea cantonamentelor pe care le vor desfășura în Antalya. 

Marius Șumudică are contract cu Gaziantep până în 2021. Salariul antrenorului este de un milion de euro pe sezon, în această sumă fiind incluse și remunerațiile oamenilor din staff. 

De menționat că și suporterii olteni au insistat la Rotaru pentru a-l aduce pe Șumudică.

Vezi și: 

EXCLUSIV Victor Pițurcă, după plecarea din Bănie: „Eu nu stau ca să mă bată Gigi Becali!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  05 Ianuarie 2020, 13:58

vrajeala

109843526893784
Aurel Radulescu  •  05 Ianuarie 2020, 13:48

Asta cu Sumudica,e bine să o lăsăm baltă. Ce antrenor pleacă de la un milion de dolari,și vine la 200 000 ,și-n haos?

persanu
persanu  •  05 Ianuarie 2020, 08:54

Daaaaa antrenorii sunt de vină, nu neapărat ca Piturca ar fi vreun mare antrenor ca nu e, are fotbalul vechi in cap, la națională avea noroc ca alegea jucătorii dar si acolo avea blatul cu impresarii, dar ca antrenor neica trebuie sa ai o filosofie de joc iar wchipa sa ți se potrivească sau sa aduci jucători specifici filosofiei tale, când nici una din cele doua nu este îndeplinită poți să il aduci si pe Guardiola, defapt numai e la modă el ci Klopp. Ce nu înțeleg eu ca privitor este că fotbalul romanesc încă nu a înțeles că antrenor bun ești atunci când faci o echipă mica sa joace cum a făcut Sumudica cu Chiajna sau Astra

Vezi toate comentariile (15)
Comentează