FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Cristiano Bergodi e în cărți la Craiova și anunță din Italia: „Sunt liber de contract și sunt la curent cu tot din România. Vom vedea în perioada următoare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 12:17

Plecarea lui Victor Pițurcă de la CS Universitatea Craiova a deschis lista posibililor succesori. Cosmin Contra, Cristiano Bergodi, Edward Iordănescu, Marius Șumudică sau Eugen Neagoe sunt numele de pe masa patronului Mihai Rotaru, iar în cel mai scurt timp vor trebui să-și găsească noul tehnician.

Echipa pleacă mâine în cantonament și n-are antrenor principal! „Nimeni nu se aștepta la plecarea lui Piți. Să vedem acum ce facem”, spune președintele oltenilor, Sorin Cârțu. 

Chiar dacă au fost vehiculate multe nume, primul antrenor care se află în pole-position după plecarea lui Pițurcă e Cristiano Bergodi. Gazeta a luat legătura cu Bergodi, antrenorul fiind liber de contract după despărțirea de FC Voluntari. 

„La mulți ani, tuturor! Sunt acasă în Italia. La câțiva kilometri de Roma. E soare, e frumos. Vremea e ca la București. Nu e foarte cald, dar e frumos. E liniște! De vineri nu mai sunt antrenorul celor de la Voluntari. Mi-a fost reziliat contactul pentru că acea clauză nu mai era valabilă începând cu 1 ianuarie. Dacă echipa era pe ultimul loc în prima zi din 2020 ei puteau să mă dea afară, fără să-mi mai dea niciun ban. 

Așa a fost semnat contractul, nu e niciun fel de problemă. Eu n-am vrut să vorbesc deloc până acum, dar să nu uităm care au fost condițiile în care am lucrat acolo. Am plecat în cantonament cu copiii, mi-am pierdut cei mai buni jucători. În fine, așa a fost să fie, vedem ce o să fie de mâine încolo", a spus Bergodi. 

Discuții cu Poli Iași

Întrebat de posibilitatea să preia CS Universitatea Craiova, antrenorul italian de 55 de ani a spus: „Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în România. Am văzut că domnul Pițurcă a plecat de la Craiova, că Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj. Vă spun sincer că pe mine nu m-a căutat nimeni până în acest moment, și nici nu sunt genul de antrenor care să încep acum să mă propun sau să spun anumite chestii. 

Nu-mi place să vorbesc și să spun ce s-ar întâmpla dacă mă sună, dacă-mi propune... Eu sunt acasă și sunt liniștit. Vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Până în acest moment singurele discuții pe care le-am avut au fost cu cei de la Poli Iași, dar am văzut că acolo l-au pus pe domnul Rednic. Că eu aveam clauza și-mi cereau bani dacă plecam.... Sigur o să-mi găsesc echipă și asta se va întâmpla în scurt timp".  

7 echipea antrenat Cristiano Bergodi în România: FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, Steaua, ASA Tg. Mureș, FC Voluntari

Vezi și:

EXCLUSIV Gigi Becali surprinde: „Ieri am refuzat o ofertă din Premier League pentru Dennis Man” + Motivul deciziei și care e filosofia patronului FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
napoli01
napoli01  •  05 Ianuarie 2020, 14:57

Bergodi a antrenat in Romania la FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, Steaua, ASA Tg. Mureș, FC Voluntari. Stie cineva ce mari performante a obtinut la echipele enumerate anterior papagalul asta? De unde Dumnezeu apar mascaricii astia de antrenori pe care romanii ii vad mari specialisti dar care la ei in tara nu isi gasesc angajamente nici macar prin liga a III-A? Antrenori de nivelul lui Bergodi gasim cu zecile in Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează