FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV » Deac s-a înţeles cu CFR Cluj şi a semnat pe 3 ani: ”Nu a fost o decizie grea. Mă întorc acasă”

foto: cfr1907.ro
foto: cfr1907.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 20:40

UPDATE / Ciprian Deac susţine că nu a ezitat deloc atunci cînd i s-a ivit posibilitatea să revină la CFR: ”Nu a fost o hotărîre grea. Mă întorc acasă, la clubul care m-a crescut, care m-a dat fotbalului mare. Sînt fericit că am luat această decizie. M-au sunat după finala Cupei, mi-au spus că sînt interesaţi de mine şi am acceptat imediat. Problema cea mare a fost înţelegerea cu Schalke. Mi-e indiferent pe ce post voi juca. Mă simt bine şi în dreapta, dar şi în stînga. Unde va fi nevoie, acolo voi juca”


UPDATE /
Clubul german Schalke 04, de care aparţinea Ciprian Deac, a confirmat tranzacţia pe site-ul oficial. Vezi AICI

****
Aşa cum GSP.ro a anunţat în exclusivitate, Ciprian Deac se va întoarce la CFR Cluj. Campioana s-a înţeles cu Schalke pentru transferul mijlocaşului, care a semnat pe 3 ani cu gruparea din Gruia

Paszkany va plăti 700.000 de euro, iar germanii vor păstra 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului. În urmă cu două sezoane, CFR îl ceda pe Deac la Schalke pentru 3 milioane de euro.

Astfel, CFR a perfectat al treilea transfer al verii după portarul Mario Felgueiras (Braga) şi mijlocaşul stînga Diogo Valente (Academica).

În echipa campionatului 2011-2012, realizată de Gazeta Sporturilor pe baza cifrelor oferite de Instat Football, Ciprian Deac a fost cel mai bun mijlocaş stînga, peste Sînmărtean sau Tănase.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (155)
we_are_golden
we_are_golden  •  31 Mai 2012, 03:47

Mereti ma n qula cu echipa qulii 'Oi ! Steaua Suntem 'Oi !

alexxmr
alexxmr  •  30 Mai 2012, 23:32

Oare doar eu am impresia ca asta are fata de taran ? Si in afara de asta nu pare a fi cine stie ce jucator ..Daca era ceva de capu` lui ramanea in Germania :)

alpin
alpin  •  30 Mai 2012, 23:00
Postat de imperator pe 30 Mai 2012, 22:58

Daaaaa cum sä nu , CFR-ul täu Is z Best in Europa ! :)

Unde dai si... unde-i capra!

Vezi toate comentariile (155)
Comentează
Close