FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Decizie categorică a lui Edward Iordănescu » A refuzat ultima ofertă din Liga 1 și rămâne "șomer"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 21:11

Aflată într-o situație disperată în clasament, cu un singur punct în primele 5 etape, FC Voluntari a încercat o lovitură importantă: instalarea lui Edward Iordănescu, 39 de ani, unul dintre tehnicienii importanți ai campionatului, recent destituit de la campioana CFR Cluj. 

Totuși, clubul ilfovean, ale cărui destine sunt conduse de primarul Florentin Pandele, a fost refuzat de Iordănescu. Tehnicianul a luat azi decizia finală după oferta primită, răspunsul fiind unul negativ!

Până la găsirea unei variante mai bune, banca lui FC Voluntari va fi condusă de Dinu Todoran, instalat zilele trecute ca interimar după plecarea lui Daniel Oprița. 

Iordănescu a fost demis în această vară de la CFR Cluj, la scurt timp după ce fusese instalat. În scurta sa domnie în "Gruia", Edi a cucerit Supercupa, fiind dat afară după eșecul cu Malmo, 0-1, din prima manșă a turului II din preliminariile Ligii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează