FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

EXCLUSIV Declarații dure făcute de Anamaria Prodan: „Aș fi de acord să se ducă la pușcărie dacă face asta!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 17:45

Anamaria Prodan crede că flagelul pariurilor s-a extins nepermis de mult în lumea fotbalului. Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, impresara a negat orice implicare în acest fenomen.

„Cum să am voie să pariez? Eu am mai spus clar o dată. Dacă sunt șefa mafiei pariurilor, caracatița și controlez tot fotbalul românesc și toţi lasă capul jos când vine mafioata că-i omoară, are cineva curaj să vină la emisiune, la TV, în direct cu detectorul de miniciuni pe masă?!

Cine are curaj să mă anunţe, sunt dispusă să mergem. N-am jucat în viața mea la pariuri, nici fotbal, nici alte sporturi. Am jucat la Loto Prono că era potul mare și credeam că la norocul pe care-l am câștig.

Pariurile au distrus toate sporturile! Se pariază pe cornere, pe cartonașe, pe tot felul de tâmpenii. Bine. În secolul ăsta lumea încearcă să facă bani din orice. Pariurile distrug jucătorii și sufletul fotbalului. I-aș băga în pușcărie.

Dacă băiatul meu ar juca la pariuri, aș fi de acord să se ducă direct la pușcărie. Ar fi un golan, l-am făcut om și ar ajunge un nimic. Dacă l-ar prinde pe copilul meu că joacă la pariuri, n-aș mișca un deget, n-aș face nicio intervenție, direct la închisoare!”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Vezi și: 

Anamaria Prodan: „Cel mai mult m-a durut când Gazeta m-a făcut prostituată pe prima pagină. Atunci, eu, un ateu convins, am mers la biserică”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vnelu02
vnelu02  •  25 Ianuarie 2019, 19:27

Afară de alte "specialităţi" deosebite pe care le stăpâneşte "distinsa"(!!!) impresară, faptul că nu joacă la pariuri nu are nici o relevanţă. Oricum, ca să joci la pariuri nu trebuie să fii nici şefa mafiei pariurilor şi nici să te ştie toată lumea.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  25 Ianuarie 2019, 19:01

Am citit si eu interviul coanei impresare... Sincer, toata gargara ei pare un comentariu (aproximativ literar) al manelei "Dusmanii-mi poarta pica, da' n-au valoarea mea"..

1566178743642986
Vlad Hartea  •  25 Ianuarie 2019, 18:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează