FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Detalii INCREDIBILE în Gazeta de astăzi! » Echipa lui Gigi Becali trebuia să se numească Star București încă din 2003!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 10:17

Începând de astăzi, ziarul Gazeta Sporturilor reface, din mărturii, articole, interviuri, editoriale şi alte evenimente ale acelor zile, modul în care Gigi a devenit în 2003 acţionar majoritar la societatea care a continuat pe brandul şi locul din Liga 1 al vechii Steaua Bucureşti.

"Păunescu şi MApN deţin stadionul, numele, clădirile şi terenurile din Ghencea, iar Gigi Becali are control asupra noii societăţi comerciale şi proprietatea asupra fotbaliştilor. Ce se va întâmpla?" era subtitlul articolului publicat de GSP pe 29 ianuarie 2003.

Titlul de atunci e izbitor de actual: "Cele două echipe din Ghencea".

Ceea ce se analiza era faptul că existau două tabere, fix cum se întâmplă şi acum, după deciziile din justiţie, iar fiecare dintre ele avea câteva ceva.

"De o parte stă preşedintele Viorel Păunescu, care îi are lângă el pe reprezentanţii MApN. De cealaltă parte, Gigi Becali şi banii pe care acesta i-a investit până acum", se scria în respectiva analiză.

Cum era incert dacă Gigi va putea numi echipa Steaua Bucureşti, i se ofereau 5 variante, printre care şi Star Bucureşti. De fapt, denumirea pe care a ales-o singur acum, după ce a pierdut dreptul de a folosi însemnele Steaua.

Mai multe detalii despre cum a pus Becali mâna pe Steaua pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  06 Ianuarie 2017, 22:43

Star Metalo Globus Circus se va numi cu Mercenari cu fotbalisti,cu Purtatori de tricouri,cu Antrenor Beton,care asi da ochi peste cap ,si infatuat,si priceput la toate .....Reghe, cu Ana ,sotia care nu stie cum sa faca Bani ,sau sa racoleze jucatori ! Lacomia cel mai mare Pacat !!!!! Nu ajungeti in turu2 CL cu o asa echipa cu Domnu George cel Drept ,da care caut Dreptate !!!!! Care Dumnezeu,care Dreptate ba Ciobane!

819602521427859
Stancu Florin  •  06 Ianuarie 2017, 20:52
Postat de dincolodenori pe 06 Ianuarie 2017, 14:43

Forzza STEAUA ,oricare ai fi si oriunde te-ai afla ! Sa spun oare NOAPTE BUNA STEAUA ? ::::::::))))))))) Tara de porci in roba,functionari in uniforma si investitori in boanda....

...mai bine ai spune : Despre morti numai de bine ! :::::::)))))) Buboiul s-a spart!

timm
timm  •  06 Ianuarie 2017, 19:06
Postat de bebe21 pe 06 Ianuarie 2017, 17:43

asa ii spui lui Gogu'?...cu greu m-am lasat convins, ***...daca nu esti chiar 1d3otul site-ului...!

Nu e nici o problema ca gandesti foarte greu. Sabatate sa ai.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close