FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante ale lui Denis Alibec! "Risc să fac infarct dacă mai pățesc asta o dată!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 22:07

 Denis Alibec a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a povestit întâmplările de la FCSB. A vorbit despre semipareza facială, problemă pe care a avut-o în primele sale luni la FCSB. Atacantul a recunoscut că încă mai sunt riscuri și mereu trebuie să fie atent. 

- Ai avut și acea problemă mai ciudată, cu semipareza facială.
- Când jucam atunci vedeam doar cu un ochi. Și totuși am jucat! Apoi mi-am auzit vorbe că nu am vrut să joc, că am păcălit fotbalul la Steaua. Mi s-a părut deplasat.

- Patronul a fost cel mai categoric...
- Da, și el știa de problemă pentru că i-am spus. Fiecare se comportă cum vrea, OK, nu vorbesc eu pe banii lui.

- Mai sunt riscuri acum?
- Din ce mi-a spus doctorul, dacă mai fac una, risc să fac infarct. Sper însă să nu fie cazul.

- Ai anumite interdicții?
- Să nu stau în curent, să mă feresc.

Vezi și:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Septembrie 2018, 09:24

Fara sa vrea Alibec a denuntat-o pe fcsb!Ca sa-l parafrazez pe Stucan cu titlul sau"Fara sa vrea Grozav a denuntat-o pe Dinamo"!Dar in cazul lui Alibec ,"fapta"e mult mai grava!Fiindca e vorba de viata unui om!A jucatorului Alibec!Care a fost bagat sa joace, cu toate ca avea pareza!Adica accident vascular cerebral!Dar daca murea pe teren?

andrei1337
andrei1337  •  27 Septembrie 2018, 08:32
Postat de valeri.gazzaev. pe 26 Septembrie 2018, 22:44

Exista o singura cale de reabilitare pentru alibleg : sa recunoasca public ca fc fcsb nu e Steaua. In felul asta, o sa capete credibilitate in lumea fotbalului, isi reneaga trecutul la stana abonimabila si isi croieste un nou rost in fotbal si in viata. O a doua sansa in cariera.

Acest domn are mare dreptate. Singura cale de reabilitarea a jucătorului de fotbal Alibec Denis este recunoașterea publică a faptului că f.c. fcsb s.a. nu este continuatoare de fapt și de drept al clubului de fotbal Steaua București. Trecutul tau de fcsb-isti, slujitor al fariseului, domiciliat în Pipera, cu locul de munca pe "Aleea Alexandru Nr. 1", într-o clădire chicioasa, mizerabila, o adevărată cloaca ți-a pătat întreaga carieră fotbalistică. Asocierea cu acest crescător de ovine a adus prejudicii tuturor persoanelor/entitatilor, excepțiile neexistând! Un prim pas către normalitate l-ai făcut când ai recunoscut că staff-ul acestei echipe de ultimă speță a fost, este și va fi de alta orientare sexuală decât cea majoritară, factor perturbator, informator direct al fariseului, conflictual și mitoman.

valeri.gazzaev.
valeri.gazzaev.  •  26 Septembrie 2018, 22:44

Exista o singura cale de reabilitare pentru alibleg : sa recunoasca public ca fc fcsb nu e Steaua. In felul asta, o sa capete credibilitate in lumea fotbalului, isi reneaga trecutul la stana abonimabila si isi croieste un nou rost in fotbal si in viata. O a doua sansa in cariera.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează