FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo e pe val! După Fabbrini, „câinii” vor să-l ia și pe Ante Puljic » FCSB și CFR stau la pândă

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 17:49

Dinamo face tot posibilul să treacă peste situația dezastruoasă din campionat, iar oficialii au demarat cea de-a doua campania de transferuri a verii, după ce prima a eșuat lamentabil. După ce l-au luat pe Diego Fabbrini, „câinii” încearcă acum repatrierea croatului Ante Puljic (31 de ani). 

Formația din „Ștefan cel Mare” e în discuții cu Ante Puljic, care a mai jucat la Dinamo în 2016. În prezent, acesta este liber de contract, exact rețeta financiară după care șefii s-au ghidat în ultimii ani. 

FCSB și CFR stau la pândă, el vrea la Dinamo!

În egală măsură, inclusiv FCSB i-ar fi căutat pe impresarii fotbalistului fiindcă roș-albaștrii au nevoie de fundași centrali. 

La începutul sezonului, și campioana CFR a avut o tentativă de a-l aduce, iar acum, odată cu apariția accidentării lui Vinicius, nu e exclus ca ardelenii să reia pista Ante Puljic.

Totuși, dintre toate variantele, jucătorul ar prefera însă Dinamo, unde a petrecut o perioadă frumoasă și are o impresie bună despre suporteri. 

Puljic, ultima oară la Al-Faisaly, a jucta de-a lungul carierei la Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo București, Tom Tomsk și Al-Faisaly. La Dinamo, a evoluat în sezonul 2015-2016, bifând un gol în 16 meciuri. El a fos adus în România chiar de Mircea Rednic. 

Vezi și: 

DINAMO // De ce a ales Diego Fabbrini să revină în România: „E clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dvd1
dvd1  •  23 August 2019, 12:07

sa vedeti val in B de la anul, acolo o sa fie val spre C si apoi desfiintarea

lapusneanul
lapusneanul  •  22 August 2019, 22:31
Postat de Mihai Chiriac pe 22 August 2019, 21:30

Sper ca e o gluma!

corect, e mai bun bajan..hahaha

bogdany8
bogdany8  •  22 August 2019, 21:33

Ce bun ar fi Puljici , sa il aduca si pe Bilinski alaturi de Neicutescu si am face echipa de playoff.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează