FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo l-a dat afară pe Dinu Gheorghe de la Digi Sport!

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 19:16

După scandalul lui Dinu Gheorghe cu Ionel Culina, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, postul de televiziune Digi Sport l-a concediat pe managerul Dunării Călărași din postul de analist.

Dinu Gheorghe, 63 de ani, plătește cu vârf și îndesat scandalul pe care l-a avut cu Ionel Culina, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo. Oficialul Dunării Călărași l-a ironizat acum două luni pe Cornel Dinu, înainte de meciul direct din Ștefan cel Mare, iar Culina i-a transmis lui Mister cele spuse de „Vamă”. Așa cum era de așteptat, fostul mare fotbalist l-a distrus mediatic pe Gheorghe.

Aflat în emisiune la TV DigiSport în rol de analist, Dinu Gheorghe a replicat în direct, pe un ton extrem de violent: „Există un om care a dezvoltat acest subiect, e vorba de Johny Culina. Nu știu ce e la Dinamo, un fel de ofițer de presă pe acolo. Eu am lucrat trei luni și jumătate cu el și nu mi-am dat seama ce e el la Dinamo, dar e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo - Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva, dar el nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat”.

Pentru discursul avut, Gheorghe a fost informat oficial de către conducătorii canalului DigiSport că este suspendat pe perioadă nedeterminată. Adevărul, de fapt, este că postul tv nu îl mai dorește pe „Vamă” pentru a nu-și păta imaginea. 

150 €pe emisiune câștiga Dinu Gheorghe la DigiSport până să fie dat afară

„Pentru măgăriile astea nu-l mai iert. L-am găsit rugându-se de nevastă-mea Silvia să-l scape de pușcărie când era șeful Vămii și acum încearcă să mă ia la mișto? O bărfește și pe biata Silvia, Dumnezeu s-o ierte! Poate să vină și în genunchi în fața mea că nu-l mai iert”Cornel Dinu

„Gheorghe, ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului. Știi foarte bine ca există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel!”
Ionel Culina, purtător de cuvânt Dinamo, pe facebook în martie

„Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță! Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește!”
Ionel Culina, purtător de cuvânt Dinamo, pe facebook în martie

L-a scuipat!

Conflictul dintre „Vamă” și Culina nu a ajuns la un final! În etapa care tocmai a trecut, Dinamo a jucat în deplasare la Călărași, unde a pierdut 1-0. Înainte de startul partidei, cei doi oficiali s-au intersectat pe tunelul care duce la vestiare, iar managerul Dunării Călărași l-a înjurat ca la ușa cortului pe Culina și a scuipat în direcția acestuia. Conflictul s-a stins pentru că oficialul dinamovist nu i-a răspuns lui „Vamă” și a mers în vestiarul echipei sale.

Vezi și: 

Dinamo jonglează cu RUȘINEA! Elevii lui Rednic sunt obligați să câștige următorul meci pentru a nu egala o nouă contraperformanță istorică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
valii_sv
valii_sv  •  08 Mai 2019, 11:01

Dinamo l-a dat afară pe Dinu Gheorghe de la Digi Sport! , Dinamo ... a scumpit carburantii .....Dinamo ...il supara rau pe Vranceanu .... Esti *** D-le !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  08 Mai 2019, 10:51
Postat de Popa Corneliu pe 08 Mai 2019, 08:56

Deci sa inteleg ca "oamenii/ofiterii sub acoperire" din conducerea digi, sustinatori infocati a echipei dinamoviste, ma rog de militieni, l-au dat afara pe Dinu Vama pentru... "comportament inadecvat"? Cum sa-l "deranjeze" pe dl procuror Dinu? Incep acum sa "dea din casa", cum se "ciordeau" sau "spalau" banii negri la clubul militienilor? Astea nu sunt noutati pentru noi, sunt simple confirmari!

Doare prostia, fecefecesebistule?

florianveress
florianveress  •  08 Mai 2019, 10:50
Postat de 7manuel pe 08 Mai 2019, 03:31

Cornel si Vama, doi derbedei. Decizia corecta ar fi fost ca amandoi sa nu mai aiba acces pe sticla. Cum insa doar unul dintre ei e in continuare mare mimamovist ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează