FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo poate ajunge ca FCSB » Echipa alb-roșie poate primi o lovitură dură

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 10:56

Clubul Dinamo ar putea pierde sigla cu cei doi câini pe care o folosește echipa din Liga 1, din cauza lui Nicolae Badea.

Nicolae Badea și Ionuț Negoiță au o relație extrem de tensionată, după ce instanța a decis ca finanțatorul "câinilor" să achite 2 milioane de euro către fostul șef din Ștefan cel Mare. 

El a atenționat recent societatea lui Negoiță să nu mai folosească emblema cu câinii în scop comercial. "În curând, sigla cu câinii va fi și ea la CS Dinamo", susțin persoane din anturajul dinamoviștilor. Echipele Clubului Sportiv evoluează în prezent cu emblema veche a roș-albilor, aceea pe care a purtat-o și formația din Divizia A în anii '90.

Datoria este rezultată din tranzacția în urma căreia Negoiță a devenit acționar principal al FC Dinamo 1948 SA, societatea ce operează clubul aflat în acest moment în prima ligă. Din cauza debitului, lui Negoiță i s-a instituit sechestru pe acțiuni.

"Badea îi va face o ofertă în zilele următoare: o să fie de acord să primească acțiuni în schimbul celor două milioane de euro", dezvăluie pentru GSP surse de la Dinamo.

"Acțiuni" ar însemna o felie importantă din capitalul social, chiar pachetul majoritar, nu procente nesemnificative. Dacă Negoiță ar accepta, Badea ar redeveni șeful echipei de fotbal, al asociației ce deține stadionul și al Centrului de juniori de la Clubul Sportiv.

Citește și: Liga clonelor » Începe iureșul și în "Ștefan cel Mare"! CS Dinamo vrea în «A» după o schemă asemănătoare celei din Ghencea, iar Badea e interesat să devină șeful singurului Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
zecs93
zecs93  •  01 Aprilie 2017, 16:09
Postat de catalynn pe 01 Aprilie 2017, 13:16

Poate ma lămuresc dinamoviștii o treaba: Badea deține stadionul?! Daca da, cum s-a ajuns la o astfel de aberatie?! Si daca da, de ce i-ar face Statul Roman prin CNI stadion unui particular?! La noi lucrurile erau simple, jijel era doar tolerat in Ghencea, in clipa in care si-a luat nasul la purtare a for ejacu**t ca sa citez un clasic :-)))

Din cauza Guvernului Nastase care i la concesionat pe o perioada de 40 de ani *** astuia de Badea ( ca el era actionar atunci) !!! D aia !!! Oricum, daca guvernu ar fi dat din timp o ordonata de urgenta, ***e *** ca nu mai primea nimic !!! Dar e bine ca pana la urma sa inteles Iagar cu Badea si vor incepe demersurile pentru noul stadion acum in aprilie !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  01 Aprilie 2017, 16:07

Ce panica in ***, ei cred ca daca sa intamplat asta la ei, acum trebuie sa se intample si la Dinamo.....baaa fraierilor, pe badea il doare in pix de fotbal, chiar a declarat recent ca nu-l mai intereseaza acest fenomen !!! Si ca drept ciuda ca sa va bagati unghia in jugulara iete ca cs dinamo si afc dinamo sau inteles si vor demara procedurile pentru demolarea noului stadion !!! In zilele urmatoare apare macheta oficiala care va fi noua casa a noastra , a dinamovistilor !!! Forzza Dinamoo aleee !!! Maine iara smotocim fcsb-ul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  01 Aprilie 2017, 15:17

decit la catiru deNEGOITZA mai bine desfintare

Vezi toate comentariile (25)
Comentează