FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV El a fost jucătorul dorit insistent de Andone la Dinamo » Motivul neaşteptat pentru care transferul a picat: avea probleme la inimă!

Foto: FIFA.com
Foto: FIFA.com

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2016 16:16

GSP.ro a aflat jucătorul care a fost aproape să semneze cu Dinamo în această vară.

E vorba de atacantul Duckens Nazon, 22 de ani. Acesta are dublă cetăţenie, francezo-haitiană, şi a marcat pentru "naţionala" Haiti 4 goluri în 17 meciuri.

Conform surselor GSP.RO, Nazon a picat vizita medicală de la INMS, rezultatul analizelor băgând frica în conducerea dinamovistă.

Doctorii i-ar fi descoperit anumite probleme la inimă jucătorului şi au cerut analize suplimentare, iar Dinamo a renunţat imediat la fotbalist, deşi contractul era pregătit şi se mai aştepta doar semnăturile părţilor.

Ioan Andone a dezvăluit acum trei zile că un atacant pe care şi l-a dorit foarte mult a venit la Bucureşti să semneze, dar n-a fost oprit totuşi de Dinamo: "Dacă atacantul nu vine, îl iau în iarnă. A fost şi la Bucureşti unul, dar nu l-am luat.

E un atacant foarte bun, pe care mi l-am dorit, dar nu a fost să fie. Mi-a plăcut, îi mai dădeam salariu de la mine, dar au fost mai multe cauze pentru care nu a venit".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  27 August 2016, 15:08

Rotariu - Lazar - Busuladzic - Ionut Serban - Palic - Patrick Petre vs. Hamroun - Stanciu - Boldrin - Pintilii - De Amorim - Achim - Adi Popa - Bourceanu - Filip - Muniru - Aganovic - Valceanu - Mihalcea :))))) 6 contra 13 doar la mijloc

maryan_ro83
maryan_ro83  •  27 August 2016, 15:05

Ce frumos ar arata atacul.. Ionut Serban - Patrick Petre - jucatorul din nationala Haiti - aducerea jucatorului din Insulele Feroe... Copa América Centenario Brazil 7 – 1 Haiti [show]Orlando, United States 12 June 2016Copa América Centenario Ecuador 4 – 0 Haiti [show]East Rutherford, United States

811730288915362
Constantin Luca  •  26 August 2016, 23:09

mistourile te costa,e bine sa fii mai modest,lnsa cand denciulescu a lnceput sa-si dea aere de mare strateg nu-e bine,pacat de el ca afost un baiat cuminte dar s-a prea dinamovizat,lmi pare rau de el ca lsi pierde omenia ln detrimentul lucrurilor urate!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează