FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV El e "cireașa de pe tort"! » După Anton, Rednic negociază și o revenire spectaculoasă la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 15:59

Mircea Rednic a făcut o declarație, zilele trecute, ce sună a promisiune: "Vreau să aducem un mijlocaș care i-ar mulțumi mult pe suporteri. Ar fi cireașa de pe tort!".

Antrenorul lui Dinamo este interesat de doi mijlocași. Pe lista lui Rednic este Paul Anton, de la Pandurii. Vezi aici detalii.

În plus, antrenorul "cîinilor" vrea să îl readucă la echipă pe mijlocașul  Hatem Elhamed, extrem de apreciat și acum de către dinamoviști, pentru sezonul de primăvară din Ștefan cel Mare.

Și arabo-israelianul joacă fix postul căutat de către Rednic, mijlocaș central, Hatem putînd face atît faza defensivă, cît și pe cea ofensivă. Elhamed ar fi și el de acord cu revenirea la Dinamo, declarîndu-și în mai multe rînduri simpatia și afecțiunea pentru această echipă. Ultima oară, chiar înaintea Derby-ului de România, Steaua - Dinamo (0-0), cînd el și soția sa, Mnar, au afișat pe facebook mesaje de susținere pentru roș-albi.

Elhamed a fost achiziționat în această vară de către Gent, campioana Belgiei, însă fotbalistul nu s-a adaptat prea bine și ar fi de acord cu un împrumut în Ștefan cel Mare. Mai rămîne ca grupările să ajungă la un acord. Rednic l-a dorit și la începutul perioadei de mercato. Acum, negociază cu cei de la Gent, pe care i-a antrenat în 2013/14.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (167)
zecs93
zecs93  •  06 Septembrie 2015, 11:31
Postat de marcel.dinu pe 03 Septembrie 2015, 18:44

Acum serios, fara nici un fel de ironie, voi ati vazut vreodata stadionul din Stefan cel Mare plin? :))

In Ghencea latra cainii ***, bate vantu, am inteles ca il muta Talpan si B.0.r.0.i la muzeu pentru ca este acceiasi atmosfera !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  06 Septembrie 2015, 11:29
Postat de dobrogea_steaua pe 03 Septembrie 2015, 18:31

Stiti de ce postacii lui Anghelache au rămas cu sechele pe creier din cauza Regelui Hagi?! Hagia semnat cea mai rusinoasa infrangere in Stefan cel Mare a clonei lui Dinamo Moscova. Si cand asta? Chiar in luna cand Steaua devenea campioana Europei si devenea cel mai iubit club din Romania si cel mai respectat din Estul Europei. 31.05.1986 Dinamo - Sportul 0-5 Au marcat: Hagi (4, 31), M. Marian (9), Bozeşan (68), T. Cristea (79) A fost cea mai severă înfrîngere suferită pe teren propriu de Dinamo în istoria clubului. Pe banca Securitatii era Mircea Lucescu si Hagi a maturat pe jos cu el. Dinamo nici macar golul de onoare nu a reusit , arbitrul le-a oferit cadou un penalti ratat de Andone. :)))

dudu, ce zice dudu ??? i-a mai ciordit angheLAKEE ghetele din cuier ??

zecs93
zecs93  •  06 Septembrie 2015, 11:27
Postat de radu_oltenitza pe 03 Septembrie 2015, 18:14

DOGGYEEEES, WHAT IS YOUR PROFESSION: LOOSERS, LOOSERS, LOOSERS....MIAU, MIAU, MIAU.... :r

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (167)
Comentează