FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Elhamed i-a dat replica lui Rednic! "E o lecție de viață"

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 17:28

Hatem Elhamed a oferit o replică după ce-a citit materialul pe GSP.RO, în care Mircea Rednic a povestit la Radio Dinamo de ce nu l-a mai adus pe jucătorul lui Gent.

"Vreau să clarific situația, fiindcă nu e cum spune antrenorul. De la bun început, vreau să spun că urez lui Rednic și lui Dinamo tot binele din lume, chiar îmi doresc enorm ca echipa să câștige cel puțin un trofeu în acest sezon.

Dacă le ia pe toate trei, cu atât mai bine, voi fi fericit! Eu vreau ca Dinamo să iasă campioană, mi-aș fi dorit să contribui și eu la acest obiectiv. Încă dinainte de a mă suna Mircea Rednic, am fost sunat de diverși oameni din media sau de suporteri și întrebat dacă aș fi de acord cu revenirea mea la Dinamo.

Mi s-a transmis că gruparea mă vrea. Se știe foarte bine că am vrut de la bun început să mă întorc la Dinamo. Chiar am acceptat ceea ce clubul mi-a oferit. Am vorbit eu cu cei de la Gent pentru a rezolva situația aici, în Belgia.

Dacă Mircea Rednic spune că a fost deranjat de ceea ce a apărut în presă, de ce m-a mai sunat, ulterior, de două-trei ori?! Cred că este copilăresc să spui că transferul a picat fiindcă a apărut în presă. Și nu mi se arată respect!

De fapt, nu m-a mai vrut. Asta e! Mi-am periclitat situația la Gent degeaba, dar e o lecție de viață. Mă antrenez aici, sper să fie mai bine în viitorul apropiat", a comentat mijlocașul de 24 de ani pentru GSP.RO. 

Citește și: A dat cărțile pe față! Rednic a dezvăluit motivul pentru care nu l-a vrut pe Elhamed: "Nu mi-a convenit ce a făcut"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
cry_67
cry_67  •  18 Februarie 2016, 21:16

Elhamed + Erick.. pfff !!! "Profesoreeeee" ia-l frate pe Elhamed !!!! Il vrem cu totii!!!

faneatiku
faneatiku  •  17 Februarie 2016, 22:49
Postat de nea_vanea.60 pe 17 Februarie 2016, 21:46

tot respectul pentru elhamed! poate se va intoarce in vara. nu cred ca dupa terminarea playoff-ului rednic va mai fi antrenorul lui dinamo...

Dacă nu va mai fi.... nu știu în cine altcineva aș avea, eu personal, încredere că poate face ceva.

el11
el11  •  17 Februarie 2016, 22:22

Nea Mircea , daca tot mai vrei sa faci vreun transfer , noi inca il așteptam pe Elhamed :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează