FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Episod halucinant povestit de Răzvan Raț, din vremea când juca în Liga 1: "A început să fluture pistolul prin vestiar, apoi s-a pus în genunchi în fața mea"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat sambata, 04 august 2018 12:13

Retras din activitate în această vară, Răzvan Raț (37 de ani) a acordat un amplu interviu pentru GSP.ro în care a relatat momentele cheie ale unui cariere impresionante.

Raț a povestit și un episod halucinant petrecut în vestiarul lui FCM Bacău, echipă la care a fost împrumutat de Rapid în sezonul 2000-2001. Momentul îl are în prim plan pe fostul finanțator al "taurilor furioși", Dumitru Sechelariu, trecut în neființă în 2013.

"Am retrogradat, însă cât am stat acolo am devenit copilul de suflet al lui Sechelariu. După ce am pierdut la penalty-uri barajul cu Farul, în cabină s-a întâmplat un episod incredibil, care m-a pus într-o postură delicată.

Seche a început să fluture pistolul prin vestiar de nervi, fără să amenințe pe nimeni. Doar ca gest teatral. Și țipa: «Sunteți niște lași! Singurul pe care-l apreciez e copilul ăsta, care a dat tot ce-a avut mai bun!».

Și s-a pus în genunchi în fața mea, m-a îmbrățișat! Eu m-am blocat, știind că, în acel moment, Seche era unul dintre cei mai puternici oameni din România. M-a mișcat gestul lui. «Copile, ai respectul meu toată viața!», mi-a zis", a spus Răzvan Raț în interviul acordat Gazetei.

Vezi și: 

EXCLUSIV Partea a doua a superinterviului cu Răzvan Raț: "Eram cu el la masă și mi-a zis: «Știi că din cauza mea n-ai ajuns la Real Madrid, nu?!»" + Acuzele lui Il Luce care l-au șocat: "Mă felicit că nu am reacționat"

Prima parte a superinterviului cu Răzvan Raț: "Au mai fost evadări secrete la națională, nu doar Mutu!" + Ce selecționer l-a nedreptățit cel mai mult: "A fost o decizie incorectă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
miloguuu
miloguuu  •  04 August 2018, 16:09

da..dar spre deosebire "alenb" chiar a jucat pentru real madrid.

ill7ven
ill7ven  •  04 August 2018, 15:28
Postat de alenb pe 04 August 2018, 13:59

Fanteziile lui Rat.. Daca-l asculti, a alergat Real madrid dupa el, a fost cel mai mare fundas din istorie etc )))

Nu e deloc fantezie, e un fapt ca s-au gandit la el.

alenb
alenb  •  04 August 2018, 13:59

Fanteziile lui Rat.. Daca-l asculti, a alergat Real madrid dupa el, a fost cel mai mare fundas din istorie etc )))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează